LaLiga devi Real Madrid'in sakatlık sorunu milli arada da devam ediyor. Brezilyalı savunmacı Eder Militao milli takım kampında sakatlık geçirdi.

Geçtiğimiz sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de LaLiga’yı kazanan Real Madrid, sakatlıklardan en çok çeken takımlardan oldu. Madrid’in bu sorunu yeni sezonda da devam ediyor. Lige dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlikle sekiz puan toplayarak başlayabilen Madrid’de birçok futbolcu sakatlıkları nedeniyle sahaya çıkamıyor.

Bu oyuncuların başında gelen isim İngiliz yıldız Jude Bellingham’dı. Oyuncunun milli ara sonrası sahalara dönmesi umuluyor. Madrid’in sakatlık sorunu nedeniyle yararlanamadığı isimlerden bir diğeri Fransız sol bek Ferland Mendy. Mendy daha önce de uzun süreli sakatlıklar yaşamıştı. Son olarak İspanyol orta saha Dani Ceballos 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağı bir sakatlık yaşadı. Fransız Aurelien Tchouameni de sakatlığı nedeniyle milli takım kampından çıkarıldı. Eduardo Camavinga ve David Alaba gibi oyuncuların da henüz bu sezon verim verememe sebepleri yaşadıkları sakatlıklar.

Milli araya giden ekibe bir kötü haber de Brezilya’dan geldi. Savunmacı Eder Militao’nun milli takım kampında sağ uyluğundan sakatlık yaşadığı belirtildi. Militao geçen sezonun başında dizinden yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle 213 gün sahalardan uzak kalmıştı. Real hem Şampiyonlar Ligi hem de LaLiga’yı kazanırken uzun süre Militao’nun katkısından uzak kalmıştı. Oyuncunun şimdiki sakatlığı da taraftarları endişelendiriyor. Savunma rotasyonuna geçen sezonun üstüne ciddi bir ekleme yapmayan takımın söz konusu sakatlığa nasıl reaksiyon vereceği merak konusu.

Ballon d’Or’da milli heyecan: Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler aday gösterildi

Real Madrid’de Arda Güler krizi: En iyi dönemi değil