Suudi Arabistan'da El Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo El Hilal'e karşı oynanan Süper Kupa yarı final maçında rakibiyle tartışıp kırmızı kart gördü. Ronaldo karara sinirlenerek hakeme karşı yumruğunu sıktı.

Kariyerine Suudi Arabistan’ın El Nassr takımında devam eden Cristiano Ronaldo El Hilal’e karşı oynanan Süper Kupa yarı final maçında sinirlerine hakim olamadı. El Hilal karşılaşmayı 2-0 önde götürdüğü sırada bir münakaşadan sonra saha karıştı.

Taç çizgisi dışında devam eden münakaşanın aktörlerinden Ronaldo rakibini itti. Portekizli süper yıldız bu hareketiyle kırmızı kart cezası aldı. Ronaldo kararın ardından daha da öfkelendi ve sırtı dönük olan maçın hakemine doğru yumruğunu kaldırdı, daha sonra yumruğunu elindeki topa yöneltti. Oyuncu 86. dakika itibariyle takımını 10 kişi bıraktı.

Portekizli kaptanlık pazubandını çıkarıp sahayı terk ederken taraftarlara dönerek maçın hakemini alkışladı. El Nassr maçın 90+9. dakikasında Sadio Mane ile bir gol buldu ancak karşılaşma 2-1 sona erdi. El Hilal’in golleri 61’de Salim ed Dawsari ve 72’de Malcom’dan geldi. Bu sonuçla El Hilal finale çıkan taraf oldu. Jorge Jesus yönetimindeki takım üst üste 33. galibiyetini alarak bu alanda elinde tuttuğu dünya rekorunu da geliştirdi.