Süper Lig’de son olarak Galatasaray’a mağlup olan, Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt deplasmanından mağlubiyetle dönen Beşiktaş, sakatlıklardan dolayı eksik kadrosuyla 20.00’de Dolmabahçe’de Gaziantep FK ile oynayacak.

Bu sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri Beşiktaş, iyi başlamadığı lig serüvenine Marius Sumudica’nın takımın başına geçmesiyle toparlanan Gaziantep FK’yı konuk ediyor. Kara Kartal son olarak geçen hafta Galatasaray’a 2-1 yenildi. Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt deplasmanından da mağlubiyetle dönen siyah-beyazlılarda sahada alınan sonuçlarla beraber sakatlıklar da can sıkıyor.

Kulüp bundan iki gün önce Omar Colley ve Daniel Amartey’in sakatlandığını açıkladı. Eric Bailly’nin halihazırdaki sakatlığının yanı sıra dün de Vincent Aboubakar’ın karın ağrısı ve yüksek ateşle geceyi hastanede geçirdiği duyuruldu. Ardından akşam saatlerinde sağ bek Valentin Rosier’nin üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle Gaziantep FK maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Beşiktaş’ta kötü haberler bitmiyor! 2 sakat daha

Bu eksiklerin yanı sıra kırmızı kart cezalısı Mert Günok, sakatlıkları süren Arthur Masuaku, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın kadroda yer alması beklenmiyor.

Gaziantep FK, ligde son 4 maçının 3’ünü kazanarak Beşiktaş deplasmanına geliyor. Sezonun ilk 5 maçının tamamını kaybeden takım, Marius Sumudica’nın göreve gelmesinin ardından toparlandı ve iyi bir süreç geçiriyorlar. Küme düşme hattından çıkan takımın hedefi sıralamada yükselmek.

Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Bu akşam 20.00’de başlayacak maç iki takım arasındaki 9. Süper Lig maçı olacak. Daha önceki 8 maçta Beşiktaş biri hükmen olmak üzere 4 kez kazanırken Antep 2 kez kazandı ve 2 maç berabere bitti.

Beşiktaş’tan korkutan Aboubakar açıklaması