Trabzonspor'un yeni transferi Serdar Saatçı resmi imzayı atmak için şehre geldi. Beşiktaş altyapısından yetişen genç stoper havalimanında yaptığı açıklamada "Beşiktaş'tan burada geldim, daha büyük bir kulübe geldim" dedi.

Şenol Güneş’in teknik direktörlüğe gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor’da Simon Banza’nın ardından Serdar Saatçı da şehre geldi. Braga’dan transfer edilen genç stoper havalimanında çok konuşulacak demeçler verdi. Beşiktaş altyapısından yetişen 21 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlı kulübün taraftarlarını sinirlendirecek açıklamalarda bulundu.

Trabzon Havalimanı terminalinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Saatçı, “Aşırı mutluyum. Daha önceden bildiğim bir lig. Tarifsiz duygular içerisindeyim Beşiktaş’tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim. Hatta daha tecrübeli döndüm Braga’da da çok maç oynadım. İnşallah bu ligde en iyi şekilde kendimi göstereceğimi düşünüyorum. İnşallah eski Avni Aker ruhunu geri getiririz. Taraftarımızla birlikte oradan kimsenin çıkamayacağını gösteririz “dedi.

‘Oynamaya hazırım’

Kendisine pazar akşamı oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili soru yöneltilen genç futbolcu, “Şu anda durumum çok iyi. Hazır durumdayım. Beşiktaş maçında hocam forma verirse hazırım. Beşiktaş’a karşı elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızı oradan mutlu göndermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Trabzonspor’a katılan Serdar, 2022 yılında altyapısından yetiştiği Beşiktaş’a 2 milyon euro kazandırarak Portekiz’in Braga takımına transfer olmuştu.

Şenol Güneş: İmzalar kağıt üstünde atılır, sözler karşılıklı verilir