Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, dün gün içinde yaptığı basın toplantısında Asbaşkan Serhan Çetinsaya’nın istifa sürecine dair ayrıntılar paylaşmıştı. Çetinsaya, Çebi’ye cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi dün 2 saati aşkın süren bir basın toplantısı düzenledi. Çebi, söz konusu toplantıda birçok konuda bilgi verirken Asbaşkan Serhan Çetinsaya’nın istifası hakkında da konuştu. Gerçekleşmeyen Sergio Ramos transferinin süreciyle alakalı da konuşan Çebi “Beni aradığında ‘Ailesel problemlerden dolayı ayrılıyorum, baskı var’ dedi. Ben de haklı buldum, ‘Gençsin buraların sana kapısı açık’ dedim. Sonra ne olduğu bilmiyorum, olay Ramos’a döndü. Kendisiyle yüz yüze görüşmek istediğimi söyledim, beklemek istemedi. Bilmediğimiz bir nedeni olabilir. Ayrılmasına üzüldüm.” şeklinde konuşmuştu.

Çebi, Galatasaray’ı Ali Koç’un sözleriyle hedef aldı: TFF göreve

Çetinsaya bu sözlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Eski Beşiktaş Asbaşkanı “Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın da dediği gibi “Beşiktaşlılık bir değerler manzumesidir.” Bu değerlere olan saygımdan, “makama” olan saygımdan, Beşiktaş’a da zarar vermemek adına bazı şeyleri sineye çekiyorum.” sözlerine yer verdi.