Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, eski öğrencisi ve an itibarıyla meslektaşı Arda Turan'ı Eyüpspor'un tesislerinde ziyaret etti.

Atletico Madrid’i çalıştıran Diego Simeone, İspanyol ekibinden eski futbolcusu ve şimdilerde meslektaşı Arda Turan’la tekrar bir araya geldi. Simeone, Eyüpspor tesislerini ziyaret etti ve antrenmanı takip etti. Oyuncularla da kısa bir süre birlikte olan Arjantinli futbol insanı eski öğrencisi Arda Turan’la vakit geçirdi.

İkili daha önce Atletico Madrid’de beraber çalışmışlardı. Arda 2011 yazında Galatasaray’dan Atletico’ya gitmiş, Simeone de aynı sene aralık ayında takımın başına geçmişti. İkili birlikte UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası, İspanya Kral Kupası ve belki de hepsinden değerlisi Real Madrid, Barcelona hakimiyetinin olduğu yıllarda LaLiga şampiyonluğu kazanmayı başarmışlardı. Simeone yoluna Atletico’nun başında devam ederken Arda takımdan ayrılarak Barcelona’ya gitmiş ardından Türkiye’ye dönmüş ve futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra teknik direktör olarak Eyüpspor’un başına geçmişti.

Paralel banka vurgununda rakamlar netleşti: Arda Turan 13,9 milyon dolar kaptırmış

Simeone’nin Atletico’su an itibarıyla 8 maçta topladığı 19 puanla LaLiga’nın 4. sırasında. Arda Turan’ın Eyüpspor’u ise 8 haftada 21 puanla 1. Lig’in tepe takımı.