Sivasspor'da Mecnun Otyakmaz yeniden başkan seçildi. Otyakmaz, "Sivasspor futbol takımının ana hedefi katıldığı her turnuvayı şampiyon tamamlamak ve müzemizde eksik olan Süper Lig kupasını Sivas'ımıza getirmektir" dedi. 

Sivasspor Olağan Genel Kurulu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurulda konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’un yönetim kuruluyla ligin örnek camiası olduğunu söyleyerek, “Kulübümüz UEFA kulüp lisans sürdürülebilirlik ilkelerine uyum sağlayan, kulüp internet sitesinde her yıl incelenmiş ve denetimden geçmiş mali tablolarını yayınlayan bir kulüptür. Kulübümüz UEFA ve TFF denetim süreçlerinden takdir gören bir kulüp olmuştur” dedi.

Süper Lig’de gençlere yer yok!

2004 yılından bu zamana kadar Sivasspor’un başkanlık görevini yürüttüğünü söyleyen Otyakmaz, yeni dönemde zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini belirtti. Otyakmaz, şunları söyledi: “Yeni yönetimimizin acilen ekonomik sorunları çözmek, teknik direktör sorununu halledip, transfere geçmek gerekiyor. Bunları başarabilmemiz için birlikte, beraberlik ve desteğe ihtiyacımız var. Sivasspor futbol takımının ana hedefi katıldığı her turnuvayı şampiyon tamamlamak ve müzemizde eksik olan Süper Lig kupasını Sivas’ımıza getirmektir.”

Türk futbolunda emek deyince akla o gelir: Rıza Çalımbay

Konuşmanın ardından tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mecnun Otyakmaz yeniden Sivasspor Kulüp Başkanı seçildi. Seçimin ardından ise Mecnun Otyakmaz 4 yıl boyunca takımın başında görev alan Teknik Direktör Rıza Çalımbay’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Rıza Çalımbay, “Bu 4 yılda çok güzel işler yaptık. Taraftarlarımız ve yönetimimizle hep beraber kenetlendik ve çok güzel şeyler başardık. Avrupa kupalarında da yaptığımız işler kolay değildi. Çok güzel şeyler yaptık. Çok mutluyum” diye konuştu.