Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray yeni sezonun ilk hafta maçında Çekmeköy Bilgidoğa'yla deplasmanda karşılaştı. Rakibini 11-0 gibi net bir skorla mağlup eden sarı-kırmızılılar bu sezon da ne kadar iddialı olduğu gösterdi.

Kadın Futbol Süper Ligi’nde geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan ve bu sezonu Şampiyonlar Ligi ön elemeleri için erkenden açıp kadrosunu bu doğrultuda güçlendiren Galatasaray, ligin ilk hafta maçında Fatih Karagümrük’ün isim haklarını devralarak organizasyona dahil olan Çekmeköy Bilgidoğa’yla karşılaştı.

Sarı-kırmızılılar maça Catalina Usme’nin henüz üçüncü dakikada attığı golle adeta 1-0 önde başladı. Devamında Usme’nin bir kez daha ağları sarstığı maçta Ebru Topçu üç, Malado Diallo ve Nazlıcan Parlak iki ve Berra Pekgöz ile Arzu Akkurt ise birer kez fileleri havalandırdı. Bol gollü geçen maçı Galatasaray 11-0 gibi net bir skorla kazandı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Slavia Prag’la eşleşen sarı-kırmızılılar ligin ikinci hafta maçını ise Ünye Kadın Spor Kulübü karşısında oynayacak.

Kadın Futbol Süper Ligi’nde yeni sezon başladı