Trabzonspor'da deneyimli kanat oyuncusu Anthony Nwakaeme'nin sol üst ön adalesinde kas yaralanması tespit edildiği açıklandı. İşte spor dünyasından öne çıkan haberler.

Trabzonspor’da Anthony Nwakaeme’nin sağlık durumuyla alakalı açıklama geldi. Kulübün sağlık kurulu başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Anthony Nwakaeme’nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Beşir, “Futbol A Takımımızın antrenmanı sırasında ağrı hisseden oyuncumuz Anthony Nwakaeme’nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol üst ön adalesinde (Quadriceps) kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır” dedi. 35 yaşındaki futbolcu bu sezon toplam sekiz karşılaşmada 315 dakika süre almış ve bir asist yapmıştı.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: Atakan Karazor için ilk

Millilerin Karadağ maçı biletleri satışta

A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta 11 Ekim Cuma günü Samsun’da Karadağ ile oynayacağı maçın genel bilet satışı başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçın bilet satışlarında elektronik kart zorunluluğu bulunduğu bildirildi. Biletlerin “www.passo.com.tr” internet sitesi ve Passo Mobil Uygulama’dan tüm takımların logolu Passolig kartları ile satın alınabileceği aktarıldı.

Ancelotti: Arda için ilk 11 kolay değil, rekabet fazla

Ancelotti, Arda Güler hakkında konuştu.

La Liga’da yarın sahalarında Villareeal’e karşı oynayacakları 9. hafta maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Carlo Ancelotti, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milli futbolcu Arda Güler ile ilgili bir soruya İtalyan teknik adam, “Arda için ilk 11’de yer bulmak kolay değil, rekabet çok fazla. İki maça ilk 11’de çıktı ve geçen yıla göre daha fazla rol üstleniyor.” dedi.

“Olmak istediğimiz yerden uzakta değiliz.” diyen Ancelotti, şu değerlendirmeyi yaptı: “Savunma yönünden yoğunluk ve top dolaşımı konusunda endişelenmemiz gerekiyor. İyi tepki verirseniz bu yenilgi büyük bir fırsattır. Takım kaybetmek istemedi çünkü oyunun sonunda her şeyini verdi ve biz de sonuna kadar mücadele ettik. Oyuncularla konuştum ve topa sahip olmaktan yoksun olduğumuz ve daha hızlı paslar konusunda anlaştık. Ayrıca savunma seviyesinde yoğunluk gerekiyor. Doğru yoldayız ve her zamankinden daha güçlüyüz.”

Rizespor Ghezzal’in sakatlığını açıkladı

Rizespor’da Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal sakatlık geçirdi. Oyuncunun sakatlığıyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada “Oyuncumuz Rachid Ghezzal’ın yapılan muayene ve kontrolleri sonucunda sol diz iç yan bağ (MCL) yapışma yerinde darbeye bağlı grade 1 sprain ( zorlanma) tespit edilmiş olup tahmini geri dönüşü 2-4 hafta olarak öngörülmüştür. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” sözleri yer aldı.

Karahan Aliağa Petkim’de

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, 20 yaşındaki Karahan Efeoğlu’nu transfer etti. Aliağa Petkimspor’dan yapılan açıklamada, “Ailemize hoş geldin Karahan Efeoğlu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen uzun forvet pozisyonunda oynayan Karahan Efeoğlu, birlikte hedefe yolculuğumuz için takımımızda.” ifadelerine yer verildi.