Fenerbahçe Erkek Basketbol şube sorumlusu Sertaç Komsuoğlu Olympiakos ile oynanan maçın ardından yaptığı paylaşımda yeni bir transfer yapacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında Girit Adası’ndaki hazırlık turnuvasına katıldı. Turnuvanın yarı final maçında Milano’yu 81-76 mağlup eden Kanarya finalde Olympiakos ile karşılaştı. Son çeyreğine önde girdiği maçta son saniyelere 70-70 beraberlikle giren Fenerbahçe eski şutör gardı Tyler Dorsey’nin üç sayılık basketine engel olamadı ve karşılaşmadan 73-70 mağlup ayrıldı.

Maçın ardından şube sorumlusu Sertaç Komsuoğlu kulüp televizyonu yorumcularından Ateş Bakan’ın takımı çok beğendiğine dair bir mesaj attığını belirttiği paylaşımında transfer müjdesi verdi. Komsuoğlu “Ateş Bakan Ağabey bana mesaj atmış: ‘Takım çok iyi’ diye. Evet, takım çok iyi… Takımımıza ilavemiz de olacak. Bizim kimyamız iyi, agresifliğimiz iyi, çocuklarımızın çubuklu formaya sevgisi iyi. Hedeflerimize ulaşmak için en önemli ihtiyacımız taraftarımızın takımımıza inancı!” dedi.

Komsuoğlu’nun bu paylaşımının ardından taraftarlar uzun veya top yönlendirici kısa konusunda takviye geleceği yorumları yaptı. Fenerbahçe’de geçenlerde Luka Samanic’le kişisel nedenlerden ötürü yollar ayrılmıştı. Oyuncu yerine tecrübeli uzun Khem Birch kadroya dahil edilmişti. Ancak özellikle Olympiakos ve Panathinaikos gibi takımların kadrolarına yaptıkları eklemelerin ardından Fenerbahçe’nin bilhassa uzun rotasyonu yetersiz görünüyordu. Bu bölgeye transfer yapılması beklenen Kanarya’da şube sorumlusu Komsuoğlu’nun da yaptığı paylaşımla birlikte bir ekleme olacak.