Ekranın bilinen yüzlerinden Ali Emre Dedeoğlu, sporcuların yüzde 70-80'nin tütünlü mamül kullandığını iddia ederek "Bu, baskı, stres veya tam tersi yeteneğe güvenerek rahatlık bilemiyorum" dedi.

Spor sunucusu Ali Emre Dedeoğlu, sosyal medya hesabından sporculara dair dikkat çekecek bir bilgi paylaştı. Uzun yıllar Habertürk, beIN Sports ve son olarak da NTVSpor’da çalışan Dedeoğlu şunları söyledi: “Yıllardır spor medya sektöründe çalışıyorum. Bir çok aktif veya emekli olmuş sporcu ile tanıştım, yayın yaptım, röportaj yaptım, sohbet ettim…vs Gözlemim yüzde 70-80’i tütün ve benzeri mamulleri kullanıyor. Baskı, stres veya tam tersi yeteneğe güvenerek rahatlık bilemiyorum.”

Galatasaray aşkına kavuştu… Mauro Icardi geldi

Yakın zamanda yaşadığı bir olaydan bahseden Dedeoğlu, “Bir genç basketbolcumuzun yeni nesil elektronik sigarayı tükettiğini görünce yine garipsedim. Hayatımda merak edip bir kez bile denemedim merak etmedim Sağlık kısmı artı vücuduma ihanet gibi düşünmüşümdür. Neyse aslında garipsememek lazım sanki” dedi.

Rus rakibinin elini sıkmayan Ukraynalı eskrimci diskalifiye oldu

Basketbol parkelerinde lüks tütün ürünlerinden olan puro’yu görmeye seyirciler oldukça alışkın. Basketbol kültürünün adeta bir parçası olan puro, şampiyonluk kutlamalarının uzun yıllardır değişmez parçlarından biri konumunda. Futbol dünyasından ise; Wayne Rooney, Mario Balotelli, Andrea Pirlo, Mesut Özil, Wesley Sneijder, Ashley Cole gibi önemli isimlerin tütün ürünlerini tüketirken görselleri uzun süre gündem yaratmıştı.