Real Madrid'in LaLiga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında büyük payı olan Brezilyalı futbolcu Vinicius Junior'a Suudi Arabistan'dan 1 milyar euro bonservis ve 350 milyon euro maaş teklifi geldi.

Brezilyalı futbolcu Vinicus Junior 2018-19 sezonunda 35 milyon euro bonservis bedeliyle Flamingo’dan Real Madrid’e geldi. İspanyol ekibinde 264 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu 83 gol atarken 75 asist yaptı. Geldiğinden beri Real Madrid’de iki Şampiyonlar Ligi, üç LaLiga şampiyonluğu, üç İspanya Süper Kupası, bir İspanya Kupası kaldırdı. İspanya’da ırkçıların hedefi olması nedeniyle de gündeme gelen oyuncuya Suudi Arabistan’dan dev bir teklif geldi.

ESPN’in haberine göre henüz ismi açıklanmayan bir Suudi ekibi Vinicius Junior’a yılda 350 milyon euro net maaş kazanacağı bir sözleşme sundu. Brezilyalı oyuncu bu maaş teklifine rağmen Real Madrid’den ayrılmak istemediğini Suudi Arabistan temsilcisine iletti. Real Madrid’in Vinicius’u satmayı düşünmemesi sebebiyle serbest kalma bedelinin ödenmemesi halinde bu transferin çok zor olduğu ifade edilirken Suudi kulübünün Real Madrid’den 1 milyar euro’luk serbest kalma bedelinde ‘ufak’ bir indirim istediği ileri sürüldü.

Irkçılık gol yedi: İlk kez hapis cezası