Trabzonspor'un yeni transferi Nicolas Pepe'nin forma numarasını taraftar belirledi. Yapılan seçime göre oyuncunun 29 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Son günlerde transferde gaza basan Süper Lig ekibi Trabzonspor, Premier Lig ekiplerinden Arsenal’la yollarını ayıran Nicolas Pepe’yi kadrosuna kattı. Şehirde coşkulu şekilde karşılanan Pepe’nin 1 sene boyunca terleteceği formanın numarasını taraftarlar seçti.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, kulüp, resmi fan token partneri Socios.com ile birlikte bir ilke imza attı ve Pepe’nin forma numarasını taraftara seçtirdi. Trabzonspor fan token sahibi taraftarlar oyuncunun forma numarasını 29 olarak belirledi.

Transferi bir videoyla açıklanan Pepe “Benimle ilgilenen başka Türk takımları da vardı. Ama farkı yaratan şey başkan, asbaşkan ve antrenörle alakalıydı. Özellikle asbaşkanımız bu konuyla ilgili benimle görüşebilmek için yolculuk etti. Anlattıkları bana hitap eden şeylerdi, bunu reddedemezdim.” şeklinde konuştu.

Onuachu hamlesi resmileşti

Trabzonspor ayrıca forvet bölgesinde görev yapan Paul Onuachu’nun transferini de yayınladığı videoyla duyurdu. Oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katan bordo-mavili kulüp kiralama bedeli olarak 2 taksitle 1.5 milyon euro ödeyecek, anlaşmada satın alma seçeneği yer almayacak.