Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlük için ön sıraya Şenol Güneş geçti. Fatih Tekke'nin akrabasından ise çok tartışılacak bir iddia geldi.

Trabzonspor’da büyük beklentilerle girilen ama hüsranla başlanan sezonda Abdullah Avcı ile yollar resmen ayrıldı. Yönetimin teknik direktör konusundaki belirsizliği kısa süre içinde çözüme kavuşturması ve milli arada yeni teknik adamın resmen göreve başlaması bekleniyor.

Bordo mavililerde şu an öne çıkan isim, adı Akyazı’daki tesislere verilen Şenol Güneş. Camianın önde gelenlerinin yönetime Güneş ismi için telkinde bulunduğu belirtiliyor. Trabzon’da bulunan Şenol Güneş sabah saatlerinde başkan Ertuğrul Doğan ile görüşmek için İstanbul’a gitti. Görüşmenin sonunda bordo mavililerin sezona hangi teknik direktörle devam edeceği netlik kazanacak. Güneş ile anlaşma sağlanamazsa rota Fatih Tekke’ye dönecek.

Fatih Tekke göreve hazır

Şu an Alanyaspor’da hocalık yapan Tekke’ye kulübünden hem görüşme hem de teklifi değerlendirme konusunda izin çıkmış durumda. Fenerbahçe maçının ardından göreve hazır olduğunu vurgulayan Tekke şu an İstanbul’da ve yönetimden haber bekliyor.

Teknik direktör seçim süreci sürerken Fatih Tekke’nin kuzeni Kenan Tekke’den Şenol Güneş kararının siyasi olduğu iddiası geldi. Sosyal medyasından açıklama yapan Kenan Tekke şunları söyledi: Yazıklar olsun! Tarih: 31/08/2024. Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke’yi arıyor ve ‘Hocam gel sana ihtiyacımız var’ diyor. Fatih Hoca kayıtsız şartsız teklifi kabul ediyor. Pazartesi İstanbul’da buluşup masaya oturulacak.
Tarih: 01/09/2024 Ertuğrul Doğan, Fatih Tekke’yi arıyor ‘Hocam üzerimde çok siyasi baskı var, sizinle çalışamayacağız’ diyor ve Şenol Güneş gündeme geliyor. Konu bu. Yazıklar olsun bu şehrin çocuklarına ihanet edenlere. Yazıklar olsun bu şehre ihanet edenlere. Yazıklar olsun ilişkilerine bu kulübü kurban edenlere. Yazıklar olsun siyasetinize…”

Trabzonspor’da Abdullah Avcı gidiyor, Şenol Güneş ve Fatih Tekke sesleri