Avrupa'da eleme gecesi yapıldı. Avrupa Ligi'nde Trabzonspor, Slovakya'nın Ruzemberok; Konferans Ligi'ndeyse Başakşehir San Marino'dan La Fiorita ile eşleşti.

Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı rakibi belli oldu. Bordo-Mavililer, Slovakya’nın Ruzemberok takımıyla karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Tobol ile karşı karşıya gelen Ruzemberok, ilk maçta rakibini 5-2 mağlup ederken, rövanşta 1-0 kaybetmesine karşın bir üst tura adını yazdırmayı başardı. 2. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor, 25 Temmuz’da Slovakya’da Ruzemberok’a konuk olacak. Rövanş mücadelesi ise 1 Ağustos tarihinde Trabzon’da oynanacak.

Başakşehir La Fiorita ile eşleşti

Başakşehir’in Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakibi San Marino ekibi La Fiorita oldu. La Fiorita-Isloch Minsk eşleşmesinde ilk maçı, Belarus ekibi Isloch Minsk deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Rövanşta ise La Fiorita, normal süresini ve uzatma bölümlerini 1-0 önde kapattığı maçın sonunda penaltılarda rakibine 4-2 üstünlük kurdu ve 2. eleme turunda Başakşehir’in rakibi oldu. Konferans Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25 Temmuz’da, rövanşlar ise 1 Ağustos’ta oynanacak. Başakşehir, bu turdaki ilk maçı evinde, rövanşı ise deplasmanda yapacak.

TFF’de Anadolu ihtilali… Ali Koç’un etkisi… Kaybedenler kulübü