Trabzonspor'dan 'Kırgınlık var' diyerek ayrılan olimpiyat şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli, Fenerbahçe ile anlaşma noktasına geldi.

Trabzonspor’un olimpiyat ve dünya şampiyonu boksörü Busenaz Sürmeneli, sitem dolu bir açıklama yaparak kulübünden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Milli boksör ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kuzey Anadolu’nun haberine göre, hemen hemen tüm Trabzonspor camiası Busenaz’ın ayrılık kararını şaşkınlıkla karşılarken şampiyon boksörün Trabzonspor’un son teklifini beklemeden karar verdiği ve ayrılık mesajı yayınladığı öğrenildi.

Haberde Fenerbahçe’nin uzun süredir Busenaz Sürmeneli için girişimlerde bulunduğu belirtilirken milli böksörün anlaşma aşamasında olduğu vurgulandı. Busenaz Sürmeneli de Fenerbahçe iddialarıyla ilgili sorulara yanıt vermedi.

İlk olimpiyat şampiyonu Türk boksör

Busenaz Sürmeneli, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda şampiyonluk kazanarak Türkiye’ye boks branşında altın madalya getiren ilk sporcu oldu. Trabzon doğumlu boksör, 2019 ve 2022’de Dünya şampiyonu olmayı başardı.

Busenaz Sürmeneli Trabzonspor’dan ayrıldı: Kırgınlık var