EuroCup B Grubu son hafta maçında Türk Telekom, Slask Wroclaw'ı deplasmanda 70-86 yendi ve play-off için bugünkü sonuçları beklemeye başladı. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Ludwigsburg'a 100-80 yenildi.

Türk basketbolunun Avrupa’daki iki temsilcisi Galatasaray ve Türk Telekom dün akşam parkeye çıktılar.

Türk Telekom Polonya deplasmanında kazanmak zorunda olduğu maçta Slask Wroclaw’ı 70-86 yendi. İkinci çeyrekten itibaren kontrolü ele alan takımda James Palmer 22 sayı atarken Tyrone Wallace 17 sayı, 7 asist, 6 ribauntla oynadı uzun oyuncu Steven Enoch 15 sayı ve 10 ribaunt üretti. Wroclaw’da Miletic’in 20 sayısı yeterli olmadı. Telekom grup aşamasını 8 galibiyetle bitirdi. Bu akşam Trento – Aris ve Buducnost – Gran Canaria maçlarının sonuçları play-off’a yükseleni belirleyecek. Buducnost ve Trento’nun kazanması halinde turlayacak Telekom aynı zamanda iki takımın kaybetmesi halinde de play-off bileti alacak. Trento’nun kazandığı, Buducnost’un kaybettiği senaryodaysa Telekom üçlü averajda avantajsız konuma geçiyor.

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray ise son 16 gruplarındaki üçüncü maçından da mağlup ayrıldı. Henüz ilk çeyrekte rakibinin çift haneli üstünlük sağlamasına engel olamayan ekip maçı 100-80 kaybetti. Ludwigsburg’da Jayvon Donnell Grave 23 sayı atarken Silas Melson 18, Jaren Michael Lewis 14 sayı attı. Sarı-kırmızılılarda McCormack’in 14 sayısı yetersiz kaldı.

NBA cumartesi akşamı All-Star’da teknoloji devrimi yapacak