D Grubu'nda lider durumda bulunan Türkiye'nin, Euro2024 elemelerinde yapacağı kritik Ermenistan maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Türkiye A Milli Futbol Takımı, Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlılar’ın zorlu maçını yönetecek hakem belli oldu. Maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan hakem Daniele Orsato yönetecek. Orsato’nun yardımcılıklarını Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Antonio Rapuano olacak. Bu karşılaşmada VAR koltuğunda Paolo Valeri, AVAR’da Aleandro Di Paolo oturacak.

Enişte ayıp etmiş, Sultanlar’dan tebriği esirgemiş

Türkiye ile Ermenistan arasındaki mücadele 8 Eylül Cuma günü saat 21.45’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak.Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye – Ermenistan maçının biletleri 200, 300 ve 400 liradan satışa sunuldu. Karşılaşmanın biletleri tükendi.
Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden Türkiye, çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşadı. Ay-Yıldızlılar, 9 puan ile grupta lider durumda.

Milli Takım kadrosunda sakatlık güncellemesi