NFL ekiplerinden Minnesota Vikings'in 2023 draftı 23. sırasından seçtiği wide reciever Jordan Addison Minnesota Eyaleti'nde 90 km/s olan hız sınırını lüks aracıyla 225 yaparak aştı.

NFL draftı 7 turdan oluşan ve 259 genç oyuncunun lige kalıcı olmak umuduyla adım attığı bir organizasyon. Söz konusu organizasyon birkaç güne yayılıyor ve ilk gün 32 oyuncu 32 takım tarafından seçiliyor. Bu oyuncular gelecek açısından en fazla ümit bağlanan oyuncular olarak dikkat çekiyorlar. Elbette ilk sıralardan seçilmek özelken, farklı pozisyonlardan oyuncular farklı takımların yolunu tuttukları için takımların ihtiyaçlarına göre pozisyonlara biçtikleri değer farklılaşabiliyor. Bu açıdan 23. sıradan seçilmek özel ve başarılı bir durum olarak değerlendiriliyor.

Eski NFL yıldızı ölümle sonuçlanan trafik kazasında suçlu bulundu!

İşte Minnesota Vikings de ilk tur hakkını 23. sıradan kullandı ve buradan wide reciever Jordan Addison’ı kadrosuna kattı. 21 yaşındaki oyuncu ülkenin en prestijli NFL okullarından USC çıkışlı. Geçen sezon 59 top yakalayan ve 875 yarda kat eden isim Trojans adına 11 maçta 8 kez touchdown pası yakaladı. Vikings tarafından seçilen oyuncu antrenmanlarına 23 Temmuz’da başlayacaktı.

Ancak takımıyla çalışmalara başlamadan önce Addison, genç oyuncunun başına gelmesi pek de tavsiye edilmeyen bir olayla karşı karşıya kaldı. Yıldız adayı, Lamborghini marka lüks arabasıyla Minnesota Eyalet yolundaki 90 km/s olan hız sınırını 225’le giderek aştı. Addison’ın yaptığı ihlal üzerine soruşturma başlatıldı. Vikings Kulübü’nden yapılan açıklamada “Geçen gece yaşanan Jordan Addison’ın karıştığı trafik olayından haberdarız ve olayla alakalı araştırmamızı sürdürüyoruz” denildi.

Amerikan futbol efsanesi ikinci kez emekli oldu: “Bu sefer kesin…”