Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden ABD'li gard Wade Baldwin de fenomen olan Türk sporcu Yusuf Dikeç'le fotoğraf çektirmek istediğini açıkladı.

Her Olimpiyat kendi içinde hikayeler barındırır ve fenomenler yaratır. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nın fenomenlerinden biri Yusuf Dikeç oldu. Şevval İlayda Tarhan’la beraber atıcılık karışık takımda gümüş madalya alan Dikeç final müsabakasında atışlarını yaparken duruşuyla dikkat çekti. Rakiplerinin aksine fazla teçhizat kullanmayan ve eli cebinde şekilde atışlarını yapan Dikeç tüm dünyanın gündemine oturdu. Bu duruşla sosyal medyada en fazla konuşulan ve fotoğrafı en fazla paylaşılan isim olan Dikeç hakkında önde gelen sporcular da paylaşımlar yaptı.

Özellikle sırıkla atlama finalinde Armand Duplantis’nin 6.10’luk olimpiyat rekorunu kırdığı atlayıştan sonra Yusuf Dikeç pozu vermesi 51 yaşındaki Türk sporcuyu yeniden gündeme taşıdı. Son olarak Fenerbahçe’nin erkek basketbol takımının Maccabi Tel Aviv’den transfer ettiği 28 yaşındaki gard Wade Baldwin de Dikeç’in pozuna olan hayranlığını ifade eden bir paylaşım yaptı.

Wade Baldwin sosyal medya paylaşımında “Bu yıl Türkiye’nin Olimpiyat atıcısının elini sıkmak istiyorum. Bir de fotoğraf çektirmemiz lazım” dedi.