Boşanma aşamasında olan Wanda Nara, kredi kartını iptal ettiren Galatasaraylı Mauro Icardi'ye eski kocası Maxi Lopez ile yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Geçtiğimiz aylarda Mauro Icardi’den ayrılacağını açıklayan Wanda Nara gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde avukatı Ana Rosenfeld’in ‘Mauro Icardi kredi kartlarını iptal etti’ açıklamasıyla gündeme gelen Nara ardından aldattığı eski eşi Maxi Lopez’le bir araya gelerek herkesi şaşırtmıştı. O buluşmanın perde arkası ortaya çıktı.

Eski eşi Maxi Lopez’le bir araya gelen Nara, geçirdikleri bir günün her anını anbean takipçileriyle paylaştı. Nara’nın paylaşımlarından biri Arjantin’de okula başlayacak kızlarının okul malzemelerinin olduğu paylaşımdı. Bu paylaşım sonrası Arjantin basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Wanda Nara, çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez’e ödetti ve bu paylaşım da Icardi’yi provoke etmek için yaptı. Icardi’nin kredi kartlarını bloke ettiği Wanda Nara, sosyal medyadan Maxi Lopez’e çocukların okul malzemelerini satın aldığı için teşekkür etti.

Wanda Nara üç çocuğunun babası Maxi Lopez’i terk ederek Mauro Icardi ile evlenmişti.

Üç çocuğunun babası olan Maxi Lopez, Wanda Nara’ya desteğini hiç esirgemedi. Zamanında Wanda, Maxi Lopez’i takım arkadaşı olan Mauro Icardi ile aldatmış ve çiftin evlilikleri sona ermişti. Arjantin’de konuşulan bir diğer gündem ise Nara-Icardi çiftinin okullarının ödemesi. Paparazzi dergisine göre Wanda Nara, Icardi’den olan kızları Isabella ve Francesca’yı, ülkenin en pahalı koleji olan Buenos Aires’teki Lincoln Koleji’ne yazdırma kararı aldı. Kolejin haber olma nedeni ise fiyatının aylık 2 ila 2.5 milyon peso (yaklaşık 2150 dolar) arasında değişmesi.

Mauro Icardi’den Wanda Nara’ya nispet: Kartlar bloke