Wanda Nara'nın bir süre önce boşanma kararı aldığı eşi Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi hakkında yaptığı konuşmanın kaydı Arjantin basınına sızdı.

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Sarı kırmızılılarda geçirdiği sakatlıktan sonra Arjantin’e giden Icardi, Wanda Nara ile görüntülenmişti. Futbolcu Fenerbahçe derbisinden önce İstanbul’a dönmüştü.

İkilinin Arjantin’de birlikte görüntülenmesinden sonra hem Wanda Nara hem de onun avukatından açıklama geldi. Mauro Icardi ile olan ilişkisi ve birlikte görüntülenmelerinin sorulması üzerine Nara, “Bilmiyorum. Galatasaray’da oynuyor. Biz bir aileyiz ve iyi bir ilişkiye sahibiz. Gerçek şu ki ailemle sorun yaşamaktan hoşlanmıyorum.” dedi. Nara’nın avukatı ise şunları söyledi: “Ayrıldılar ama boşanmadılar. Mauro Arjantin’e kızlarını görmeye geldi. Tabii aynı evde kaldı, ama ayrı odalardaydılar. Birlikte akşam yemeğine gitmeleri normal, aralarında ilişkileriyle ilgili teknik bir uzlaşma yok. Ömür boyu aile olacaklar.”

Öte yandan Arjantin televizyon programı Lam, Wanda Nara’ya ait olduğu belirtilen bir ses kaydı yayınladı. Nara konuşmasında “Mauro’dan boşandığım için Arjantin’e geldim. Şu anda boşanmayı organize ediyorum. Biraz burada kalacağım. İhtiyacım olan her şeyi alacağım, çünkü artık buna dayanamıyorum” diyor.

Basketbol Gelişim Merkezi Cumhurbaşkanlığı Kupası’yla açılıyor: Erdoğan’ın geleceği maça bilet satışı yapılmadı