Mauro Icardi'yle ayrılığının ardından kamuoyunun gündeminden düşmeyen Wanda Nara'nın başına bir hadise daha geldi. Arjantinlinin babası Andres Nara eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Son günlerde Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’yle yaşadığı ayrılığın ardından spor ve magazin gündeminden düşmeyen Wanda Nara bu kez farklı bir haberle gündeme oturdu. Wanda’nın babası Andres Nara gözaltına alındı.

Arjantin basınında yazılan haberlere göre 67 yaşındaki Andres Nara 35 yaşındaki eşi Alicia Barbasola’ya şiddet uyguladı ve buna kulak misafiri olan komşuları polisi aradı. Polisler Barbasola’nın “bana vurdu” şikayeti üzerine Wanda’nın babasını gözaltına aldı.

Andres Nara hâlâ Tigre’deki polis karakolunda bulunuyor. Şiddete uğradığını iddia eden Barbasola’nın ifadesinde bu durumun ilk kez yaşanmadığını belirttiği söyleniyor.

Andres Nara’nın başka bir kadınla ilişki yaşadığı ve söz konusu kadınla arasında geçen konuşmaların geçen hafta basına sızdırıldığı biliniyor. Arjantin yasalarına göre 67 yaşındaki Nara’nın ağır yaralama ve şiddet suçlarından tutuklanması bekleniyor.

Steven Caulker: Sergen Yalçın yüzüme sigara üfledi, Alanya’yı Antalya sandım