Gençlerbirliği'nin efsane başkanı İlhan Cavcav'ın Afrika'da bulup Real Madrid'e sattığı Kamerunlu Geremi 2008 yılında doğan ikizlerinin kendisinden olmadığını DNA testi ile öğrendi. Eşine boşanma davası açtı.

Gençlerbirliği’nin vefat eden efsane başkanı İlhan Cavcav ucuza kadrosuna kattığı yetenekleri büyük takımlara yüksek bonservis ücretiyle satmasıyla tanınırdı. Cavcav 1997’de Afrika’da Cerro Porteno takımından 1978 doğumlu Njitap Geremi isimli futbolcuyu getirdi.
İki sezon başkent ekibinde top koşturan Geremi oynadığı oyunla dünya devlerinin ilgisini çekti. Real Madrid onu beş milyon dolar (o zaman büyük bir meblağdı) kadrosuna kattı. Real Madrid ile bir İspanyol ligi ve iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı Geremi. 2003 ile 2007 arasında Chelsea’de forma giyen Geremi kariyerine iki Premier Lig şampiyonluğu ekledi. Kamerun Milli Takımı’nda 118 kez forma giydi. 2000 Sidney Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazandı. 2000 ve 2002’de Afrika Uluslar Kupası’nı kaldıran kadrodaydı. Futbolunun son dönemlerinde 2010’da altı aylığına Ankaragücü’ne geldi. Çok geçmeden 2011 yılında futbolu bıraktı.

Babasının beş eşi vardı

Geremi’nin aile hayatı birçok kişiden farklıydı. Babası Samuel milli takım oyuncusuydu. O dönemki özel statüyle beş eşi olmuştu. Geremi’nin Kamerun’da 17 kardeşi vardı. Belki de bu yüzden tek eşliliğe inandı.

2008’de ikizler doğdu

Kamerunlu futbolcu 2008’de hayatının en mutlu haberlerinden birini aldı. Beraber olduğu Toukam Fotso Laure ona baba olacağını söyledi. İkizler o yıl dünyaya geldi. Futbolu bıraktıktan sonra ikizlerin etkisiyle 2012’de dünya evine girdiler. Aradan geçen yıllar evliliği salladı. 16 yıllık eşi Geremi’yi aşağılıyor, çocuklarının önünde alaycı sözlere maruz bırakıyordu. Karısının söyledikleri içine kurt düşürdü. Çocuklarının kendisinden olmadığından şüphelenmeye başladı. Şüphelerini gidermenin ona göre tek yolu DNA testiydi. Gelen sonuçlar Geremi için şoktu. İkizler ondan değildi. Toukam Fotso Laure önceki partnerinden hamile kalmıştı. Önce bunalıma girdi Geremi, sonra boşanma davası açtı. Mahkemede evliliğin en büyük motivasyonunun ikizler olduğunu söyledi. Eşinin davranışlarından bahsetti. Psikolojik olarak yıkıma uğradığını vurguladı. Geremi şimdi yıkılmış halde, mahkemenin vereceği kararı bekliyor.

Dani Alves kefaletle serbest kaldı