Dimitris Itoudis bu yaz Tyler Dorsey ile kavga söylentileri, İstanbul'daki evinin otoparkında bir vatandaşla kavga iddiaları derken birkaç kez gündeme geldi. Yunan koç şimdi de milli takımdan Dimitris Agravanis'le yaşadıklarıyla gündeme geldi.

Fenerbahçe’nin ve aynı zamanda Yunanistan Milli Takımı’nın koçluğunu yapan Dimtris Itoudis, bu yaz birkaç kez olumsuz şekilde gündeme geldi. Birçok kaynak Itoudis’in Tyler Dorsey ile sıkıntı yaşadığını yazdı. Bu haber Itoudis tarafından yalanlandı ve Dorsey’nin ailevi sebeplerle milli takımda olmadığı söylendi. Daha sonra Itoudis’in İstanbul’da haziran ayı başında evinin otoparkında bir vatandaşla park kavgasına girdiği haberleri yayıldı. Doğruluğu tartışılır bu haberle beraber Itoudis yeniden gündemdeydi. Son olarak Yunan koçun milli takımdaki öğrencilerin Dimitris Agravanis’le yaşadığı sıkıntı Avrupa basketbolunda konuşuluyor.

İtalya’ya karşı Acropolis Turnuvası’ndaki son maçına çıkan Yunanistan’da maçın ardından Itoudis, Agravanis için “Agravanis milli takımdan kendisi çıktı. Milli takıma zaten oyuncular kendileri gelir, kendileri gider. Detayları söyleyemiyorum. 22 basketbolcuyla iletişim kurdum. Kimisi evet diyor, kimisi hayır.” dedi.

Agravanis daha sonra çok konuşulan bir iddia ortaya attı. Yunan oyuncu Instagram Hikayeler üzerinden yaptığı paylaşımda “Yalan söylemeyi bırak! Biraz da Sırpça ettiğin küfürlerden bahset.” sözlerine yer verdi.

Kadınlar EuroLeague’de gruplar belli oldu