Alp Kılınç tarafından paylaşılan bu fotoğrafın çekildiği ev neresi ve kime ait? Fenomenlerin akladığı söylenen paraların sahibi sakın bu evin de sahibi olmasın?

Fenomenler ve işledikleri iddia edilen suçlar benim gibi polisiye konulara soğuk bakmaya çalışan bir kadını bile içine çekecek kadar ilginç hal almaya başladı.

Artık gecelerimizin tek sohbet konusunun bu olduğunu söylemeliyim. Arkadaşlarımı bizlere daha hoş, daha rahatlatıcı gelebilecek konulara döndürme çabamın bir sonuç vermeyeceğini görünce bari tartıştığımız  dünyalar hakkında daha fazla bilgi sahibi olayım diye hayatımda bazı değişiklikler yaptım. 

Yıllardır görüşmediğim ama yeraltı dünyaları ve karanlık ilişkiler konusunda bilgilenmek gibi tuhaf bir hobisi olan TED’den lise arkadaşım oğlan ile bağlantı kurdum. Bunun yanında sosyal medya kullanımı alışkanlıklarımda istemeden de olsa bazı değişiklikler yapıyorum. Bazı fenomenlerin bana absürt gelen hesaplarını da artık takip ediyorum. 

Konular hakkında bilgili paylaşımlar yapan avukat Feyza Altun, adli gelişmeleri çok iyi bilen Emrullah Erdinç artık takibimdeler.

Sosyal medya aktivitelerimde artık özel yer almaya başlayan Alp Kılınç’ın üzerine vurgu yaparak önemini söylemek istiyorum.

Alp Kılınç’ın da fenomen olduğu ve onların dünyasının nasıl işlediğini çok iyi bildiği söyleniyor.

Alp Kılınç özellikle son günlerde şüpheli iş yaptıkları konuşulan fenomenler hakkında oldukça heyecanlı bilgiler paylaşmaya başladı.

Takip etmeye başladığım bir diğer kişi olan Sisi’nin bunu neden yaptığını bilmediğim gibi Alp Kılınç da neden bu yöne gitti bilmiyorum.

Alp Kılınç’ın özelikle son paylaştığı bir fotoğraf benim arkadaşlarımı resmen büyüledi diyebilirim. Herkes anında üniversitede bize okutulan John Berger gibi fotoğraf  analisti oluverdi. Herkes fotoğrafın ayrı detayından farklı sonuçlar çıkarıyor. Orada bulunan insanların yüz ifadelerinden sonuçlara varmaya çalışıyor.

Alp Kılınç’ın son paylaştığı fotoğrafın Dilan Polat tarafından Kasım 2019’da çekildiği söyleniyor.

Fotoğrafta Engin Polat ile birlikte bir masa etrafına oturmuş ve bugün adlarından bahsedilen nerdeyse bütün fenomenler görülebiliyor.

Fotoğraf karesinde Dilan Polat, Engin Polat, İlke Elagöz, Eylül Öztürk, Kenan Öztürk, Feyza Başar, Tolunay Topal, İlayda Topal, Nez Demir gibi fenomen isimlerin olduğu görülüyor. Devletin incelemeye aldığını söylediği 600 fenomenin ilk sıralarında bunların yer aldığına eminim.

Fotoğrafı çeken Dilan Polat’ın söz konusu kareyi “Fenomenlerin Rönesans Tablosu” ifadesiyle paylaştığı belirtiliyor.

Bu fenomenlerin rönesansı mı bilemem ama ilerde bir acı sonun başlangıcı olarak görüleceği bence kesin.

Çünkü bu fotoğrafta görülen fenomenlerin yüz ifadelerinden ve kıyafetlerinden anlaşılacağı üzere henüz paraya boğulmamışlar.

Yukarda yeni bağlantı kurduğumu söylediğim lise arkadaşım buluştuğumuzda bu fotoğrafı inceleyince ‘Sanki bütün bu isimlerin şu an arkasında olan kişi o tarihte bunları bir arada değerlendirmek için masa etrafında toparlamış gibi’ dedi.

Bu toplantının bir restoranda yapıldığı söyleniyor. ama bence detaylarına bakarsanız bir evin mutfağına kurulmuş masa olması ihtimali daha büyük.

Eğer onları o evde o gün toplayıp bir araya getiren kişi veya kişiler bulunursa arkadaşlarımın ortak fikri bugün aklandığı söylenen paraların da kime ait olduğu ortaya çıkabilirmiş.

Onları orada toplayan insanlar acaba vereceğimiz para aklama işini yapabilecekler mi, bunu  ölçüp biçiyor gibi geliyor insan fotoğrafa baktıkça.

Alp Kılınç paylaştığı bu fotoğrafa yazdığı yorumda görülenlerin hepsinin şimdi Dubai-Gürcistan-Türkiye bağlantısı bulunduğunu ve hepsinin güzellik salonu sahibi olduklarını vurgulamış. Sanki o evdeki toplantıda onlar için bir plan çizilmiş ve haydi uygulayın denmiş gibi. Acaba o toplanılan yer kime aitti?

Bu arada fotoğrafı bulup paylaşarak büyük iş yapan Alp Kılınç da gittikçe ciddileşen tehditler aldığını söylüyor. Bu iş daha tehlikeli olmaya başlamadan önce polisin hızlı sonuçlar alması gerekecek galiba.