Şu anki sevgilimle normalde cumartesi akşamları uzun gecelerimiz olur. Kokteyl-şık bir yemek sonra da mutlaka bir kulüp yaparız onunla cumartesi akşamları.

Geçen cumartesi sabah kahvaltısı için Nişantaşı’nda oturmuş gece ne yapacağımızı konuşurken ‘Hayatım gel seninle sadece ikimizin olacağı bir ev partisi düzenleyelim. Pizza söyleriz iyi bir şarap açarız ve birlikte Altın Kelebek ödülleri gecesini seyrederiz’ dedim. 

Gezmeyi pek seven sevgilim beni hayrete düşürdü ve bu defa itiraz etmeden teklifimi kabul etti.

Ben de özendim gecemizin güzel geçmesine. Ödül töreni televizyonda başlamadan çok güzel bir martini bile hazırladım. Onları yudumlarken pizzamızı ısmarladık biraz havalansın diye şarabımızı önceden açtık ve televizyon önüne yan yana oturduk.

Ödül töreni başlayınca sıkılacağını sandığım sevgilimin izlemek için benden çok daha istekli olduğunu gördüm. Ödül almak veya vermek için geceye katılan bütün kadınlar çok alımlıydı. 

Ekranda neredeyse bir zerafet ve güzellik geçidi vardı. Onlara bakınca bir ara acaba ben de biraz süslensem mi diye bile düşündüm. 

Simay Barlas, Serenay Sarıkaya, her defasında güzellik dalgası yayan Nebahat Çehre, Sıla Türkoğlu, geceyi sunan Çağla Şikel güzellikleriyle, zerafetleriyle ekranda resmen seksüel dalga yaratıyordu. 

Sevgilim gece hakkındaki sohbetlerimizde bile gözünü ekrandan ayıramıyordu.

O benimleyken başka kadınlardan hoşlandığında elinde olmadan, sanki duygusunu benden saklamasına yetecekmiş gibi gözlerini gayrı ihtiyari ovuşturmaya başlar. Gece boyunca gözlerini ovuşturdu durdu.

Ben biraz takılmak için ‘Neden gözünü ovuşturup duruyorsun uykun geldi sıkıldıysan televizyonu kapayıp sohbet edelim’ dedim ama tahmin ettiğim gibi kendini ekrandaki güzellik geçidinden alamadığı için tabii ki kabul etmedi.

Ve sonra Melis Sezen muhteşem bacaklarını gösteren jartiyerli kıyafeti ile ortaya çıkınca sevgilim tamamen sessizleşti ve ekrana konsantre oldu. 

İtiraf etmeliyim ki cinselliği vurgulayan bu kıyafet ona inanılmaz yakışmıştı. Zaten çok güzel bir kadın olan Melis bu kıyafetle resmen parlıyordu.

Ödül töreninin müzikli bölümü başlayınca sevgilim bana sürpriz yaparak ‘Sence Melis Sezen’in kıyafeti bu geceye uygun muydu’ diye sordu. 

Ben ‘Ne demek, harika seksi, ona çok yakışan bir kıyafetti’ deyince de ‘Yakıştığına hiç şüphe yok ama böylesine eski geleneği olan kurumsal bir ödül töreni gecesine uygun kıyafet miydi bu’ dedi.

Ben bu sevgilimi biraz uçuk kaçık görürüm de o kendisinden hiç ummadığım bir olgunlukla yaklaştı meseleye. Onu bu şekilde görünce aramızdaki ilişki acaba benim tahmin ettiğimden daha uzun mu sürecek diye bile düşündüm. Neyse zaman içinde göreceğiz bunu ama Melis Sezen hakkında söyledikleri aklıma da takılmıştı.

Daha sonra hafta başında sabahları daima baktığım Müge ve Gülşen ile İkinci Sayfa programına katılan Fatih Ürek ile aynı konunun tartışıldığını gördüm.

Melis’in cinselliğini ortaya çıkaran kıyafet gerçekten biraz abartılı olabilirdi ama o kıyafeti harika taşıyordu. Beni kıskandırmıştı doğrusu. 

Sevgilime dün gece sürpriz yapıp onu benzer bir kıyafet ile karşıladım. Biliyorum merak ediyorsunuz, ama dün gece neler yaşandığını anlatmayacağım. Sevgilim sabah işine kahvaltımı bana yatakta servis ettikten sonra gitti.