Milyonlarca diğer insan gibi ben de Instagram'da Wanda Yenge'yi takip ediyorum ve onun üstündeki giysilerini teker teker çıkartmasını heyecanla izliyorum.

Sonunda merakla beklenen de oldu.Galatasaraylı taraftarın ‘Wanda Yenge’ diye bildiği Wanda Nara sürekli paylaştığı fotoğraflarında kademeli olarak göstererek geldiği son aşamada tamamen üstsüz olanı da paylaştı.

Bu da yetmedi, sosyal medyada kadının başka bir adamdan hamile olabileceği de konuşuluyor. 

Arada bir bana Wanda Yenge’den fenalıklar bassa da onun milyonlarca instagram takipçisi arasında ben de varım kaçınılmaz olarak. Kademeli gösterme sürecini ben de arada bir kıskanarak olsa da izliyorum.

Yanlış anlamayın kıskandığım onun vücudu değil adamının tavrı. İcardi kadın ne yaparsa yapsın onun arkasında sağlam duruyormuş gibi. Bu, her kadını olduğu gibi beni de arada bir kıskandırabiliyor

Ben tabii ki ‘görevim gereği’ onun bu bu üstsüz fotoğrafını da incelemeye aldım. Wanda bir küçük odanın içinde üstü çıplak yatakta oturuyor. Dikkatle batım ama net seçemedim galiba külodu hala üstündeydi.. ‘İcardi abime ayıp olur bakmayın’ diye mesajlar atan ama sonra fotoğraflara gizlice bakan  Galatasaray taraftarı  dışındaki  tüm alem Wanda Nara’dan bir sonraki aşamayı mantıken oluşturacak tamamen çıplak fotoğrafı merakla bekliyor.

Fotoğrafta dikkatimi çeken bir başka detay da kapı eşiğinin tam önünde seyahatlerde kullanılan iki küçük bavulun da durmasıydı. Bunu görünce beni aldı bir telaş, ya Wandacım giderse diye korktum. Artık türk milletinin onun fotoğrafını her gün görmeden yaşayabilmesi mümkün değil bence.

Peki ‘İcardi abime ayıp olur bakmayın’ diyenler haklı mı? İcardi bütün bunları ayıp gördüğü yolunda bugüne dek hiç bir tüyo vermedi bize. 

Ama mazallah bir de karısına kızıp ayrılmayı filan düşünürse ne yaparız bilemiyorum. Çünkü biz artık Wandasız bir hayatı düşünemeyiz. Anlayacağınız Wanda artık bir beka meselesi haline gelmiş durumda 

Hem de son trende göre birbirlerinden ayrılan çift eğer önceden vücutlarına dövmeyle sevgililerin ismini yazdırmışlarsa bunu hemen silmeye girişiyorlar. Arkadaşım olan bir çok kadın bunu yaptı,  şu anki sevgilimden ayrılırsam ben de yapacağım. Bu işlem İcardi ve eşi Wanda’nın ve benim  bir parçası  olduğumuz alemde neredeyse zorunluluk haline gelmiş durumda.

Fakat İcardi’nin vücuduna baktığımızda eğer bir gün gereği olur da isim silmek gündeme gerekirse bunun pek kolay olamayacağını görmek de mümkün.

çünkü bütün vücudunu kaplayan dövmeler arasında Wanda’nın ismin bulabilmek hayli güç ama diyelim ki Wanda ismini buldunuz  acaba hangi babayiğit bunu diğer  dövmelere zarar vermeden silmeye girişecek acaba? 

Ata Demirer zayıfladı

Gelen son haberlere göre plajda eski fotoğraflarına baktığınızda vücudu su aygırı estetiğine sahip olan Ata Demirer 30 kilo vererek zayıflamış. Bu gayet tabii ki onun hem vücut hem de ruh sağlığı açısından güzel bir haber. ama bizim için seyircinin karşısına bundan sonraki filminde bütün vücuduna ağda uygulamış halde cascavlak çıkacak Recep İvedik neyse, karşımızda zayıf ve fit Ata Demirer görmek de aynı olumsuz  duygu veriyor. Ata  Demirer ne derse desin biz onun zayıflamasına karşıyız.