Bot kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın durumları iyiye gidiyor. Vuslat Hanımı kardeşi Hanzade bir an bile yalnız bırakmıyormuş. Çiftin oğulları Emrecan Sabancı ise gece hayatına geri döndü bile, Deren Talu ile aşk yaşıyormuş.

Arkadaşlarımdan duyduklarıma göre geçirdikleri bot kazasından sonra Amerikan hastanesinde tedavi altına alınan Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı’nın yaşadıkları zorlu süreçten sonra durumları her geçen gün daha da iyiye gidiyor.Hata onları son gören bazı arkadaşlarımdan anladığıma göre çiftin moralleri de yavaş yavaş düzelmeye başlamış. 

Bir arkadaşım ‘onları bir hafta önce görmüştüm sanki bir haftada değişmiş gibiydiler o kadar iyi buldum onları yani’ dedi ben de çok sevindim. Vuslat hanım aslında fazla ziyaretçi gelmesini istemiyormuş ama kardeşi Hanzade onu hiç yalnız bırakmıyor tabii ki. 

Onun dışında hem Vuslat’ın hem de Hanzade’nin arkadaşı olan bir kadınla da daha sık görüşüyor Vuslat.

Diyorum ki acaba çiftin morallerinin  böyle iyi olmaya başlaması  acaba kazada yara almadıkları halde hayli psikolojik travma yaşamış olmaları gereken çocuklarının normal yaşamlarına dönmüş olmaları olabilir mi? Malum bu çocuklar kaza esnasında bir kahraman gibi anne ve babalarına yardımcı olmak için uğraşmışlardı. 

Çocukları ben görmedim ama şimdi sevinerek duyuyorum ki Emrecan Sabancı gece çıkmalarına tüm hızıyla başlamış bile. Son olarak Bebek’te Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu ile birlikte görüldüler. Paparazzi onları gittikleri mekanın çıkışında soru bombardımanına tuttu. Adet olduğu üzere tabii ki yine cevap alamadılar ama benim duyduğuma göre Emrecan ile Derin 1 aydır aşk yaşamaktalarmış. Ne diyeyim ikisine de anneli babalı güzel günler ve mutluluklar diliyorum. 

Caddedeki kızın okuyacağı kitaplar

Bağdat Caddesinde ip mayoyla bir süredir her aynı saatlerde yürüyen manken Melissa Aydınalp’e sonunda polisin müdahale etmesiyle yaşananları yazmıştım .

Performans sanatının pek anlaşıldığının söylenemeyeceği bu ülkede kıza haftada 2  kez kütüphaneye giderek kitap okuma cezası verilmiş ve bir de yurt dışına çıkma yasağı konuşmuş.

Okuması istenen kitaplar biraz neşeli ve kaliteli  olsalar bunun bir sakıncası bence yok ama kızcağız ahlak ve toplum değerleri ile ilgili kitaplar okumak zorundaymış. Yayıncılıkta bu tür başlığı altında kitaplar da olduğunu ben bilmiyordum. Melissa okuyacağı kitapların başlıklarını sonra bize de verirse merakımı gideririm o zaman herhalde.