Bunu benim birçok arkadaşım nedense açıkça itiraf etmez ama ben gündüz programlarının çoğunluğunu fazla seyretmesem de özellikle Zühal Topal’la Yemekteyiz programını kaçırmadan takip etmeye çalışırım. Bu program hem gün içindeki rutinlerden duyduğum sıkıntıyı unutturuyor, hem de beni İstanbul gecelerine akmak için havaya sokuyor.

İlk önce Zühal hanım bu programı müthiş bir doğallıkla ve akışı çok düzgün hale getirecek bir ustalıkla sunuyor. Yıllar içinde sunuş tekniğini de bence çok geliştirdi, ekibi ile ilişkisi çok uyumlu ve çok da doğal ve seyircinin nelerden hoşlanacağını iyi bildiği için yemek yarışması için katılanları çok iyi yönlendiriyor. Aslında usta olmayan  bir sunucunun eline düştüğünde son derece vasat ve sıkıcı olabilecek bir programı heyecanlı ve ilginç hale getirmeyi çok güzel başarıyor. 

Yıllar içinde benim gördüğüm kadarıyla çoğu yazar özellikle eleştirmekten ve kötülemekten yana gibi olduklarından ben bu yazı yazma işine yeni başlamış bir kadın olarak özellikle sevdiklerimi bu köşede böyle açıkça deklare etmekten yanayım. 

Bu profesyonel becerisinin yanıra Zühal hanımın sosyal medyayı kullanmakta bence iyi ders alınacak becerileri de var. bu yüzden sosyal medya hesabında 2 milyon 100 bin takipçisi bulunuyor.

Zühal Topal bu sosyal medya becerisini programı yaz için ara verdiğinde çıktığı Las Vegas tatili boyunca da gösterdi.

‘Ortaya karışık L.A. ve Las Vegas günleri’ notuyla paylaştığı gönderilerine de sevenlerinden binlerce beğeni geldi.

Tatilden kareleri sosyal medya hesabından peşpeşe paylaşan Zuhal’in özellikle mayolu karesi dikkat çekti. Medyanın  haberine göre Topal’ın havuz başında siyah mayosu ile verdiği poz da kısa sürede gündem oldu.

Tanımayanlar sanacak ki sanki Zühal Topal dünyanın en seksi kadını da mayolu fotoğrafı bu yüzden o kadar beğeni aldı, gündem oldu. Yooo böyle bir şey yok tabii ki ortada.

Güzel ve seksi, tarzı olan bir kadın olabilir ama dünyanın seksi kadınları listesinde yer alacağı da yok.

Ama burada önemli olan izleyicinin ne dediğini bilme ve ne sunacağını anlayıp onlara bunu  iyi çerçeveleyerek sunma becerisi. Bu beceri de Zühal hanımda fazlasıyla var. Ben de bu yüzden onu hem çok seviyorum hem de çok takdir ediyorum. 

Sosyal medyasını tabii ki takip ediyorum ama onun ‘Yemekteyiz’ programını daha şimdiden özledim bile.