Genç bir kadınla cinselliği isteği yeniden artan erkeğin kaygıları, padişah macununun faydasını sorgulayan okurun şüphesi, ön sevişmeyi ihmal eden kocasından ayrılmayı düşünen kadının kararsızlığı... Sorunlar bitmiyor ama bir çare her zaman var.

Ya biterse

İrem Hanım merhaba, ben 75 yaşındayım, hanımımı beş sene önce kaybettim. Bana ev işlerinde yardımcı olması için 19 yaşında Türkmen bir kız işe aldım. Ancak kız içimde tekrar bir şeyler uyandırdı ve beraber oldum. Onunla devam etmeyi düşünüyorum ama ya cinselliğim biter de onu tatmin edemezsem ne olur diye de korkuyorum.

Değerli Okurum,
Bırak atın ölümü arpadan olsun. Sen mutluysan, kız da idare ediyorsa al gülüm ver gülüm dünyası sonuçta. Zaten merak etme bu yaşına kadar testosteron düşüklüğü, kalp veya şeker gibi sağlık problemleri sende cinsel isteksizlik, sertleşme sorunları yapmamış, bundan sonra da bir şeycikler olmaz. Zaten içimden bir ses her şey duygusal diyor. Her gün bir avuç fındık tavsiye ediyorum.

Padişah macunu

İrem Hanım merhaba. Aktardan keçi boynuzu, padişah macunu filan alıyoruz boşu boşuna değil di mi? 

Değerli Okurum,
Sonra aşağı taraflarda kaşıntı, yanma, döküntü filan olursa karışmam. Bu ürünler sahte midir, nedir, içinde gerçekten ne var biliyor muyuz? Bu yapay zeka çağında aktardan keçiboynuzu almak mı kaldı? Sor bakalım ChatGPT’ye sana ne diyecek? Ben sordum, “padişahlar döneminde bile böyle bir mucizevi macunun olduğuna dair kesin bir kanıt bulunmamaktadır” dedi. Bence sen de bunlardan medet ummayı bırak, bir sorun varsa uzmana danış, yok sorun yoksa pişmiş aşa soğuk su katma.

Lank diye

İrem Hanım. Ben 3 yıllık evliyim ve boşanmayı düşünüyorum. Oysa dürüst, güvenilir, iyi bir adam. Eşimin ön sevişme diye bir şeyden haberi yok. Lank diye ilişkiye giriyor. Yani ıslanıyorum evet ama orgazm hissini bile bilmiyorum. Sizce anlatmam mümkün mü, boşanayım mı?

Değerli Okurum,
Bir kere bu devirde artık iyi adam bulması zor. Bence bulmuşken düzeltmeye uğraş, öyle hemen bırakılmaz, gelen gideni aratır. Ayrıca madem bu kadar düzgün birisi, konuşmak zor olmamalı. Ama utanıp sıkılıyorsan da kadın ve erkek arasındaki cinsel farklılıkları anlatan bir kitabı tesadüfenmiş gibi bırak masaya veya bir YouTube videosu aç. Örneğin sağlıklı bir erkek, cinsel istek ve uyarılar ile kolayca sertleşme elde edebilir. Ancak çoğu zaman kadınlarda orgazm getiren bir beraberlik yaşamak için cinsel arzu yeterli olmaz. Ön sevişme kadınların uyarılmasında ve orgazma ulaşmasında gerekli. Bu bilgiler artık Google da her yerde mevcut. Başlasın bir sohbet, sonra açılman daha kolay olur. Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir.

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu iremhattatasor@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz.