Seks sırasında açık saçık konuşmak hatta küfretmek, yatakta eski sevgiliyi hayal etmek neyse de bir de bu eşe söylemek, öpüşür öpüşmez boşalmak aklınızda bazı soruların oluşmasına sebep oluyorsa cevaplar burada.

Küfürlü koklaşılır mı?

İrem Hanım Merhaba. Ben 28 yaşındayım. Yalnız yaşıyorum. Son zamanlarda “hoş”, sevimli bir çocukla birkaç buluşmaya çıktım ve o kadar iyi anlaştık ki üçüncü buluşmadan sonra onu eve davet ettim. Seks yapmaya başladığımızda her şey yolundaydı, ta ki bitiş çizgisine doğru bana oldukça korkunç şeyler söylemeye başlayana kadar. Önce “küfür etti” sonra da yazamayacağım bir sürü başka şey söyledi. Ben şok oldum ama bir şey söyleyemedim. Sonrasında gidene kadar da aramızda gariplik devam etti. Şimdi bana sanki neden uzak durduğumu anlamamış gibi mesaj atıyor. Ona anında söylemem gerektiğini biliyorum ama hem utandım hem şaşırdım. Bunu yapmanın normal olduğunu düşünen bir adamla herhangi bir umut olabilir mi? Herhangi bir erkek, bir kadının seks sırasında böyle şeyler duymak istediğini gerçekten düşünebilir mi?

Değerli Okurum,
Bence bu adamın içinde öfkeli bir kadın düşmanı var. Araştırmalar da cinsellik sırasında agresif davranışlar sergileyen kişilerin genel olarak daha yüksek düzeyde agresiflik ve kontrol etme eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bir nevi güç göstergesi. Neyse ki çok da ilişki ilerlemeden bu yüzünü görmüşsün. Bi de yuh yani, ne olduğunu anlamazlığa gelip seni aramaya devam etmesi de tuhaf. Evet, insanlar seks sırasında heyecana kapılıp konuşurlar. Ancak küfürler, hakaretler haklı olarak seni rahatsız edebilir. Ayrıca seni neyin rahatsız ettiğini tam olarak açıklamak zorunda değilsin. Bence o gayet iyi biliyor. Eğer ghostingi haklı çıkaracak bir durum varsa, o da budur. Kaybol gitsin.

Hayalinde eski sevgili yatağında ben!

Sevgili İrem. Eşimle sekiz yıldır beraberiz ben 27, o 34 yaşında çok tutkulu bir cinsel hayatımız olmasına rağmen eşim sürekli mastürbasyon yapıyor. Bu durum beni çok rahatsız ediyor ve bir kaç zaman önce kimi düşünüyorsun diye tartıştığımızda eski sevgilisini düşündüğünü itiraf etmişti. Yine geçenlerde tanıdık birilerini de düşünüyor musun demiştim inkar edemedi. O günden beri ayrıyız ben boşanmayı düşünüyorum. Bu doğal bir şey midir? Zevk için evli bir erkek karısının arkadaşlarını ya da herhangi ünlü bir kadını vb düşünmesi doğal mıdır, lütfen yardımcı olur musun .

Değerli Okurum,
Bence bu soruya böyle bir cevap 9 kusurlu hareketten biri. Her doğru söylenmez ki kardeşim hiç mi kadınları tanımıyorsun. Diğer taraftan çiftlerin birbirlerinin fantezilerini bu kadar ıcığına kadar sorgulamasına karşıyım. Sonuçta şimdi seninle beraber olmayı seçmiş. Bu fantezilerin senin çekici olmamanla, seni arzulamaması ile hiç ilgisi yok. Bırak adamcağız ister Serenay Sarıkaya’yı düşünsün, ister komşu ablayı. Ne fark eder? Sen de aynı şekilde istediğin erkeği düşünebilirsin. Bunlar sadece hayal gücü. Dürüst davranıp söylemiş. Bana sorarsan hiç takılma.

Islak pantolon

İrem Hanım merhaba. Ben 28 yaşındayım bekar bir erkeğim. Bir kızla öpüştüğümde, maalesef pantolonum ıslanacak kadar boşalma oluyor. Ve eğer okşama varsa çok daha kötü oluyor. Çok utanıyorum. Bir kot pantolonun altına boxer’larıma ek olarak bir şort giydiğim noktaya geldim. Bu utancı önlemek için ne gibi önerileriniz var?

Değerli Okurum,
Benden söylemesi, durum fena bir erken boşalma vakası. Utanç duygunu anlıyorum. Uluslararası Cinsel Tıp Birliği erken boşalmanın tanı kriterlerine göre erken boşalma;
boşalmanın vajina girişi öncesinde veya girişten sonra yaklaşık 1 dakika içinde
olmasıyla tanımlanıyor. Sendeki gibi ileri vakalarda penise herhangi bir uyarı olmadan yalnızca cinsel düşünceler bile dahi boşalmayı tetikleyebiliyor. Bu sorun artık uzmana gitmen gereken boyutta. Yoksa internette rahatlıkla bulacağın egzersizlerle kontrolü öğrenmeye çalış filan diyebilirdim. Ya da düşüncelerini alakasız bir şeye kaydır, mesela bir acıklı film karesi düşün. Şaka bir yana, bu kadar yoğun bir sorunda muhakkak altta tıbbi tedavi gerektirecek bir sorun var mı diye bakılması gerekir. Örneğin prostat veya idrar yolu enfeksiyonlarında, bazı hormonsal sorunlarda ve sinir sistemi kaynaklı problemlerde erken boşalma görülebiliyor. Nadiren de olsa, beyindeki kimyasalları etkileyen bir ilacın kullanımı da erken boşalma sorununa yol açabiliyor. Ona göre ilaç, terapi, kas egzersizi kombine bir tedavi verilse daha iyi olur diye düşünüyorum. Hiç bekleme!

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu iremhattatasor@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz.