Zayıf kadınları çekici bulduğunuz halde kilolu biriyle evlenir misiniz? Penisi küçük diye eşinizden ayrılmayı düşünür müsünüz? Seksten kaçan eşinizin suyuna Viagra karıştırır mısınız? Okurlarımız yapmış, şimdi ne olacak diye soruyor.

Karım şişman

Sevgili İrem,
Ben 46 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Hayatım boyunca hep incecik kadınlardan hoşlandım. Buna rağmen evlenirken herkesi şok ederek aşırı kilolu bir kadına yakın hissettim ve evlendim. Ama baştan beri onunla seks yapmaktan kaçınıyorum. İş hayatımda diğer kadınlarla sürekli flört ediyorum ama fiziksel bir şey yaşamıyorum. Eve gelince de kesinlikle eşime yaklaşmıyorum. Yanlış seçim mi yaptım?İsteksizliğim bundan mı?

Değerli okurum,
Tabi ki dış görünüşün bir ilişkide nereye kadar önemli olduğu herkese göre değişir. Ama herkesin de kendine çekici gelen bir tipi var. Bu kadar beğenilerine zıt bir tip seçtiğine göre bunun altında ne var diye merak ettim. Önce kendine bir sor, bu kadını niye seçtin. Özgüvenin az da ancak bu kadın bana katlanır mı dedin, annene mi benzettin, beni anlıyor mu dedin? Tabi ki isteksizliğin aranızda cinsel bir çekim hissetmediğin için olabilir. Herhalde flörtlerinle işi ileriye götüremiyorsun çünkü eşine karşı bir vicdan azabı hissediyorsun. Ama bu durum devam ederse artık flörtle kalmaz, benden söylemesi. 44 yaşına kadar bekleyip böyle bir evliliği tercih etmen de ilginç. İstersen bir uzmana git biraz kendini çöz, sonra da bir karara var, hayat böyle geçmez. Kadına da yazık. O da merak ediyordur, bu adam hem evlendi hem hiç yatağa gelmiyor diye.

İçkisine mavi hap kattım

İrem Hanım merhaba,
Severek evlendim ama birinci seneden itibaren eşim seksten kaçmaya başladı. Bir gece şu mavi haplardan çaktırmadan içkisine kattım. Baktım sertleşme var ama hâlâ bana hiç yaklaşmıyor. Bende film koptu. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Hatta İlacı verdiğimi söyledim. O da iyi yapmışsın dedi! Üstelik hem utanmadı hem de beni özeline girmekle suçladı. Acaba bu evlilik düzelir mi?

Değerli okurum,
Sen de fenaymışsın. Bunu ilk defa duydum. İlacın yan etkisi olmamış, yırtmışsın. Ama beni bile etkiledi. Tam tatil dönüşü eşinin ceplerini hatta çöp kutusunu karıştırma tipi var sende. Aslında adamcağız haklı, kim olsa haberi olmadan hap verilmesini istemez. Sana da yapılsa delirirsin. Madem adamı test etmek istiyorsun niye açıkça konuşup bir uzmana yönlendirmiyorsun. Bir kere cinsellik sadece fizyolojik bir şey değil ki. Hap verdim, sertleşti, ilişkiye girdik formülü biraz kolaya kaçmak oluyor. Yani ilişkiler güven üzerine kuruluysa sen bu güveni bayağı ezmişsin. Bu noktadan sonra tek çaren dürüstçe rahatsızlıklarını anlatman ve cinsellik için bir uzmana başvurmanız. Bir daha arkasından iş çevirme, yoksa artık dedektiflik yapacak bir kocan olmayabilir.

Eşimi hissetmiyorum

İrem Hanım, eşimin cinsel organını hiç hissetmiyorum. Yani ilişki oluyor, olmuyor hiç anlamıyorum bile. Hayatımda ilk beraberliğim eşimle, bu nedenle bu normal mi onu da bilmiyorum. Ne dersiniz, yol yakınken ayrılayım mı?

Değerli okurum,
Şimdi ne desem bilemedim. Acaba eşin seni yeterince uyarmıyor bu nedenle mi zevk almıyorsun, yoksa hakikaten fizyolojik olarak normalin altında mı. Araştırmalara baktım, Yumuşak haldeki penisin uzunluğu (penisin ucu ile pubis yani dip kısmı arasındaki mesafe) 7 cm ve altında ise penis yetersiz boyutta kabul ediliyor. Bu durumda günümüzde penis büyütme operasyonları ile penisin boyutu yeterli hale getiriliyor. Ama buna en iyi bir uzman karar verebilir. Ama eşini uzmana gitmeye nasıl ikna edersin konusu var. İstersen suçu üzerine al. Ben de herhalde sorun var de. Böylece o da kendini kötü hissetmez.

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu iremhattatasor@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz.