300 bin liralık piknik sepetini, Hande Demir'in parmağından ancak doktor tarafından çıkarılan pırlanta yüzüğü, Can Yaman'ın katıldığı etkinliklerden kazandığı paralarla ne yaptığını merak ediyorsanız içeri buyurun.

Ünlü bir sosyetik geçen yaz Maslak’daki AVM’de lüks markalar satan bir mağazaya gitmiş. Uzun zamandır beklediği parçanın gelip gelmediğini sormuş. Satış görevlisi heyecanla “Sonunda geldi efendim, beklediğinize değdi” demiş. Sosyetik güzelin 1.5 ay beklediği parça neymiş biliyor musunuz? Bir piknik sepeti! Fiyatı da tam 300 bin TL’ymiş. İçinde 4 tabak, 4 bardak, bunlara eşlik eden çatal-kaşık takımıyla şık bir örtü varmış.

Sosyetik hanımefendi sepetine sevinçle kavuştuktan sonra görevliye “Bugünlerde başka kimseye satmayacaksınız değil mi?” diye sormuş. İki kişinin daha aldığını duyunca dertlenmiş. Ultra zengin sosyetik isimler satın aldıkları bir parçanın önce kendilerinde görünmesini istiyor. Çünkü “İlk ben sahip oldum, diğerleri de benden görüp aldılar” demek onlar için bir statü, güç gösterisi demek.

Satın aldığı lüks bir çanta, ayakkabı veya kıyafeti başkasında görmek istemeyen zengin aileler mağazaya ekstra para ödüyormuş. Bu sayede o değerli parça mağaza tarafından bir süreliğine getirtilmiyor, satılmıyormuş. İşte sepetin başına da bu gelmiş. Hanımefendi mağazanın siparişle getirteceği 2 sepeti engellemek için ekstra para bile ödemiş!!! Hasırdan piknik sepetine sahip olmanın mutluluğuyla mağazadan ayrılırken de şöyle söylemiş: “Bu parça yeni teknemize çok yakışacak.” Zenginin sepet havası da böyle bir şey işte…

Sosyate Whatsapp grupları bunu konuşuyor

Hande Demir’in yüzüğü parmağından çıkmayınca hastaneye başvurdu

Sosyeteden söz açılmışken… Cemiyet, WhatsApp gruplarında Hande Demir’in başına gelenleri konuşuyor. Demir parmağına taktığı 8 karat, birkaç milyon TL değerindeki tektaşını bir türlü çıkaramamış. Parmağı ödem yapmış. Doğru hastaneye koşmuş. Doktor yüzüğü 45 dakikada çıkarmış. Hande Demir oradan da kuyumcusuna gidip yüzüğünü yaptırmış. Tek taşını kendisinin aldığını söylüyor. Ama cemiyetteki bazı tanıdıkları bu haberi WhatsApp gruplarında şöyle yayıyor: “Derdine bak… Allah başka ıstırap vermesin…” Bir de kendi aralarında Hande Demir’i yalanlıyorlar. Yüzüğü kendisinin almadığını, zamanında eski eşi Erdinç Acar’ın aldığını yazıyorlar.

Can Yaman o parayı ne yaptı?

Can Yaman hayranlarıyla

2019’dan beri Roma’da yaşayan Can Yaman’ın, Avrupa’daki fan kulüp üyeleri Madrid’te 5 yıldızlı bir otelde yemekli davet organize ettiler. ‘Meeting-Greeting’ (Buluşma-Kutlama) adıyla geçen bu organizasyon, Can Yaman’la tanışma, fotoğraf çektirme, bir sunucu moderatörlüğünde soru-cevap bölümünden oluşuyordu. Katılanlar kişi başı 675 Euro (25 bin TL) ödedi. Yaman hayranlarıyla buluşacağı bir Avrupa turnesine hazırlanıyor. Toplanan parayı da çocuklar için kurduğu ‘Can Yaman For Children’ adlı vakfa bağışlıyor.