Bülent Ersoy, ‘Dünya Güzellerim Tatilde’ programının yönetmenini dövmek için 6.5 saat bir koltukta bekledi. Dizide Fatih'i canlandıran oyuncu Doğukan Güngör iki aşk arasında kalınca sakal kıran oldu. Serdar Ortaç bu yaz para basıyor 80 konser verecek

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Altan, Seray Sever’den oluşan Show TV’deki ‘Dünya Güzellerim Tatilde’nin kamera arkası, gördüklerimizden daha olaylı geçiyormuş. Sette yaşanan bir olay TV kulislerinde konuşulup duruyor. Kimi gülüyor, kimi de ekibin haline acıyor!

Bülent Ersoy tekne çekimlerinde denize düşmüş! Ancak yönetmen Veli bu anları kaçırmış. Çekimi izledikleri zaman bir bakmışlar ki, Bülent Ersoy’un sahnesi hep az. Bülent hanım  çıldırmış! “Bu yönetmeni döveceğim, bırakın beni tutmayın” diye bağırmış. Nasıl bağırdığını tahmin edersiniz.

Bu da yetmemiş. Olaydan sonra odasına kapanan, yemek için bile çıkmayan yönetmeni yakalamak için otelin girişindeki koltuğa oturmuş. “Elbet buradan geçecek, yakalayacağım” diyerek 6.5 saat yerinden kalkmamış.

Görenler diyor ki “Kıpırdamadan oturdu. Yedinci saate doğru pes etti.” Barış ertesi gün zor da olsa sağlanmış. Bu arada Bülent Ersoy, İstanbul’dan Çeşme’ye 48 bavulla gitmiş. İstanbul’dan beş bavulluk takı, kıyafet, ayakkabı, çanta siparişi daha vermiş.

Stresten sakalları dökülmüş

Doğukan Güngör’ün sakalı her sahne öncesi boyanıyor

Bir haber de ‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Fatih’inden… Dizide Fatih’i canlandıran oyuncu Doğukan Güngör sakal kıran olmuş. Her sahne öncesi boşluklara makyaj yapılıyormuş. “Stresten oldu” diyorlar…

Mayıs’ta dansçı Aleyna Yalçın’la görüntülenen, haziranın son günlerinde ‘Survivor’ yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile Çeşme’de sarmaş dolaş yakalanan Doğukan Güngör’ün aşk hayatı bu aralar pek stresli…

Hatta diyorlar ki “Her iki Aleyna da birbirini tanıyor. Doğukan ortalığı fena karıştırdı.”

Konser başı 1.5 milyon TL

Serdar Ortaç bu yaz arka arkaya konser verecek

Serdar Ortaç’ın, TikTok’ta yaptığı yayınlar nedeniyle kariyerinin zarar gördüğü iddia ediliyordu. Konser takviminde eylül sonuna kadar neredeyse boş günü yok.

3 ay boyunca 80 konsere imza atacak. Her sahneye çıkışında 1.5 milyon TL net cebine kalıyor.

Popçu, aylık giderinin 500 bin TL olduğunu söyleyip pahalılıktan şikayet etmişti. Son noktayı bir takipçisi koydu.

“Serdar abi, senin önüne 10 milyon dolar koysalar, kumarda onu da bitirirsin. En iyisi hiç paran olmasın” dedi. Ortaç şu cevabı verdi: “Haklısın kardeşim… Ama artık sıtkım sıyrıldı. Oynayacağımı sanmıyorum, bıktım.”