'Kızılcık Şerbeti'nden giden dört oyuncunun kadrodan çıkma görüşmeleri sırasında neler yaşandı? Bugün evlenecek olan Merve Dizdar'ın nikah mekanı, gelinliği ve balayı detayları... Önceki gün evlenen Gamze Özçelik eşi Reshad'la nasıl tanıştı?

Setteki son konuşmalar nasıl gerçekleşti?

Serkan Tınmaz, Yiğit Kirazcı, Müjde Uzman, Selin Türkmen

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finalini yaptı ve bu arada bazıları senaryo gereği, bazıları ise farklı sebeplerle çeşitli oyuncularla yollar ayrıldı.

Müjde Uzman, final senaryosu yazılırken ekibe “Artık sete gelecek halim, enerjim yok. Tükendim. Ayaklarım geri geri gidiyor. Beni bırakın, beni affedin” demiş. İkna edilemeyince senaryo yeniden değiştirilmiş. Müjde Uzman’ın bu konuşmasının ardından kendisine yeni bir ‘son hikayesi’ yazılmış.

Serkan Tınmaz rolü bittiği için diziden ayrılırken, Yiğit Kirazcı’nın gerçek gitme sebebi; tamamıyla ekonomik. Yani kaşesini artık daha yüksek talep etmesi ve yan rollerden ziyade artık başrol istemesi…

Selin Türkmen de, okul hayatıyla seti bir arada götürmekte zorlandığı için ekibe veda etmiş.

Aliye Uzanatağan’ın da gideceği söyleniyordu ki son anda ikna edilmiş. Bu arada Ahmet Mümtaz Taylan’ın yerini yeniden Settar Tanrıöğen’e bırakacağı iddiası dolaşıyordu. Bu da kesinlikle söz konusu değilmiş.

Peki yerlerine birileri gelecek mi? Evet, hepsinin yerine yeni oyuncular geliyor. Hatta biriyle anlaşma sağlandı. Diğer dört oyuncu için de görüşmeler sürüyor. Özellikle birinin çok sürpriz olacağı konuşuluyor.

Merve Dizdar’ın istediği nikah mekanı

Merve Dizdar, Cihan Ayger

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar, 10 aydır birlikte olduğu Cihan Ayger ile bugün nikah masasına oturacak. Evlilik teklifini ilişkilerinin 2’inci ayında alan Dizdar çevresinin düğün organizasyon tekliflerini reddedip gösterişten uzak, sade bir tören istemiş. Ve Kadıköy Evlendirme Dairesi’ni tercih etmiş.

Dizdar, Nihan Peker imzalı sade bir gelinlik giyecek. Balayı için de yurt dışını tercih etmişler. Her ikisi de ikinci kez nikah masasına oturuyor. Merve Dizdar, oyuncu Gürhan Altundaşar’dan 2021’de boşanmıştı. Cihan Ayger ise ünlü iş insanı Cem Boyner’in kızı Elif Boyner’le kısa bir evlilik yaşamıştı.

Birinci haftasında gelen teklif

Gamze Özçelik, Reshad Strik

Gamze Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ile önceki akşam nikah masasına oturdu. Her ikisinin de ikinci evliliği…

Gamze Özçelik kurucusu olduğu ‘Umuda Koşanlar Derneği’ ile dünyanın dört bir köşesindeki insanların yardımına koşuyor. Boşnak asıllı Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ise TRT Belgesel’de ‘Ailenin Yeni Üyesi’ adlı programı yapıyor.

Konuşulanlara göre; ortak yakınları tarafından bir yıl önce tanıştırılmışlar. Reshad Strik tanıştıktan bir hafta sonra evlilik teklifi yapmış. Gamze Özçelik oğlunun babası oyuncu Uğur Pektaş’dan 2011’de boşandı. Reshad Strik ise 10 yıl evli kaldığı eşi Sabina Pitic’den 2022’de boşanmış.

Edis 30 dakika için ne istedi? Popçuların devremülk sistemi… Yaz düğünlerinde yeni moda… Kıskançlık krizi yüzünden evi terk eden oyuncu

Sekssiz evlilikler: Ayıbı yorgan altından çıkarın

‘Benim Hande Erçel’den ne eksiğim var?’ Parası yetmediği için Cannes’a gidemeyen ünlü kim?

Gazeteciliğin büyük krizi: Dikkat çekmeyi bir türlü başaramamak, koca bir endüstriyi yok ederken