Zuhal Olcay'ın yüzünün yeni ifadesi, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in Ajda Pekkan konserinde ayrı ayrı eğlenmesi, Tarkan'ın yedi yıl sonra çıkardığı yeni albümünün maliyeti ve Bülent Ersoy'un gizli bantları bu haftanın merak edilenleri arasında.

Neşterli bir işlem yok

Zuhal Olcay

Zuhal Olcay’ın ‘Afife Jale’ ödülünü paylaştığı fotoğrafı tartışma konusu oldu. Şöyle ki; sanatçının yüzüne estetik yaptırdığı, bu sebeple de eski ifadesini kaybettiği yorumları var.

Peki 66 yaşındaki Zuhal Olcay’ın bu kadar iyi görünmesinin sırrı ne, yüzüne gerçekten ne yaptırdı? Merak edilen durumu Olcay şöyle anlattı:

“Bu konuda sosyal medyada ve sokakta çok soru alıyorum. Hangi nemlendiriciyi sürüyor, hangi doktora gidiyorum diye merak ediliyor. Düzenli olarak göründüğüm cilt doktorum en son ‘vitaminli kök hücre’ tedavisi uyguladı. Yani bu yöntemle hücrelerin kendini yenilemesi için gerekli olan sinyal oluşturuluyor. Neşterli bir işlem yok. Böyle bir şey istemem.”

Bülent Ersoy’un gizli bantları

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy da ‘Dünya Güzellerim’ programı için çekilen tanıtım fotoğraflarında yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Estetik olmamış, yüzü çekik gösteren bantları kullanıyormuş.

Gelelim, Beşiktaş Stadyumu’ndaki konserinde herkesi kendine hayran bırakan Ajda’ya… Konserden kısa bir süre önce botoksu, mezoterapisi yapıldı. Bir süre önce de memelerini küçülttürüp dikleştirme operasyonu geçirdiğini zaten yazmıştık. Meme estetiği de kostümler daha güzel dursun diye…

Aşıkları ayıran loca

Mert Demir protokolde oturdu, Serenay Sarıkaya kız arkadaşlarıyla locada eğlendi

Ajda Pekkan konseri demişken, o gecenin dikkat çeken detaylarından biri de Serenay Sarıkaya’nın locada kız arkadaşları ile eğlenirken, sevgilisi Mert Demir’in kendisinden uzakta, en ön sırada oturmasıydı. Partilere, ödül törenlerine, tatillere de zaman zaman ayrılan giden sevgililer için “Ne iş” soruları yükseliyor. Birbirlerini sıkmayı, hayatları üzerinde kurallar koymayı pek sevmiyorlarmış. Ajda konserinde ayrı eğlenmelerine gelince… Serenay Sarıkaya konsere setten çıkıp zor yetişmiş. Kalabalıktan protokolde oturan Mert’in yanına ulaşamamış. Mert Demir röportaj verdikten sonra locadaki sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın yanına geçmiş.

4 stüdyo kapattı, para su gibi aktı

Tarkan ‘Kuantum 51’ albümü için 20 milyon lira harcadı

Tarkan, 7 yıl aradan sonra çıkardığı 11’inci albümü ‘Kuantum 51’ için 20 milyon TL harcamış. Bütçenin yüksek olmasının sebebine gelince… Ünlü şarkıcılar albüm için bir stüdyoyla çalışırken Tarkan en iddialı 4 stüdyoyu eş zamanlı olarak kapatmış. A takımı aranjörlerle çalışmış, 12 şarkıya klip çekmiş, tanıtım için de kesenin ağzını açmış. En son bir gazlı içecek markasıyla 150 milyon TL’ye anlaşan Tarkan, yaptığı sözleşme gereği Ağustos ayında 7 kentte halk konseri verecek.