Bu ortamda içlerini ferahlatabilecek bir haber arayanlar bunu bulduklarında ise yazacak edepsiz bir deli yazara ihtiyacı olanlar, sağ olsunlar bana haber yağdırıyorlar.

‘Bu tam Serdar’a göre’ başlık notuyla gelen son habere göre bir Alman araştırma grubu 10 farklı çalışmanın verilerini bir araya getirerek 90 ülkeyi kapsayan ortalama penis boyu listesi yayınlamış.

‘bu tam Serdar’a uygun’ diyen arkadaşa da teşekkür ediyorum.bunca yıldır çalışmamın yazmamın sonucunu nihayet almaya başlamış durumdayım. sadece tek bir insan olsa bile o benim kıymetimi ve ne işe yarayabileceğimi biliyor olmalı ki bu haberi bana göndermiş.

***

bu araştırmaya göre Türkiye 90 ülkeyi kapsayan penis boyu sıralamasında 12.99 santimetre ortalama ile listede 70’inci sırada yer almış.

***

Araştırmada 90 ülke olduğunu düşünürseniz bu sonuç pek parlak değil doğrusu. Yani bu sonuca bakıp da bir türk dünyaya bedeldir filan diyecek halimiz pek olmasa gerek.

***

70’inci sırada yer alabilmemizin kabahatini bana yüklemek isteyenler de çıkacaktır buna eminim.

Şuna emin olun ki bu araştırmayı yapan Alman şirketinin  penis boyunu sordukları, veya bizzat ölçtükleri  Türkler arasında ben kesinlikle  yer almadım.

Bunu kanıtlamam çok kolay da.

Penisimi kaybettim, hükümsüzdür (Ertuğrul Özkök karşıtı bir yazı)

Çünkü bu köşede ilk yazdığım ‘Penisimi kaybettim. Hükümsüzdür’ başlıklı yazımda da açıkladığım gibi penisim beynimdeki fetişistik hayalleri gerçekleştirerek  kendime zarar vermemi önlemek için intihar etmeye  karar verdi ve küçülüp ortadan yok olmaya çalışıyor.

Yani araştırmada penis boyu sorunlanlar arasında ben yer alsaydım Türkiye’nin 70’inci olabilmesi bile mümkün değildi. Benimkinin ortalamayı radikal biçimde düşüreceğinden sıralamadaki yerimizin sonuculuk, yani  90’ıncılık olması gerekecekti.

***

bana soru sorulmadığından şu anda penis boyu listesinde sonuncu olarak 10.04 santimetre ile Kamboçya yer aldı.

Eh tabii bu aşamada insanın aklına birinci sırada hangi ülkenin yer almakta oluğunun gelmemesi mümkün olmadığına göre bari bunu da vereyim, bunu ne kadar kıskanıyor olsam da. Araştırmanın sonucuna göre birinci sırada 17.61 santimetre ile Ekvator yer almış.Onu 16.67 santimetre ile Kamerun ve 16.51 santimetre ile Bolivya takip etmiş

***

birinci sıradakine ve onu takip edenlere bakınca insanın aklına şu soru geliyor elde olmadan. Acaba penis boyu ile erkeğin çirkin olması arasında bir nedensellik  bağlantısı var mıdır, yani erkek ne kadar çirkinse penisi de o kadar büyüktür diyebilir miyiz acaba?

benim elimde bu tezi doğrulayacak başka bilgiler de var.

gençliğimde ABD’de öğrenciyken o günlerde penisinin boyu nedeniyle kendi kendine zorlanmadan oral seks yapabilen bir çirkin cüce de vardı.

***

Ama şimdi kendimi zorlayarak da olsa biraz rasyonel olmaya çalışarak düşünürsem bu çirkin erkeğin penisi büyük olur tezinin doğru olabilmesi de pek mümkün gözükmüyor. Çünkü eğer bu doğru olaydı benim penisimin boyunun dünya rekortmeni  filan olması gerekirdi.