Nedense Türkiye’de aşırı şişmiş ve büyümüş dudaklar bir estetik işleminin alamet-i farikası haline geldiğinden son günlerde bu tuzağa düşmüş olduklarından şüphelendiğim bazı kadın arkadaşlarımı aradım ve ilk önce yaptırıp yaptırmadıklarını sordum.

*** 

Tabii o kadınlar benimle arkadaş olabilecek  kadar tuhaf olduklarından ilk başta beklediğim cevabı verdiler ve ‘yaptırdıysak yaptırdık sana ne’ cevabını yapıştırdılar

***

herkesin kendi vücuduyla istediğini yapmak  ve gerekiyorsa bunu istedikleri gibi teşhir etme özgürlüğüne sahip olduğuna mutlak inanan  bir dadacı olduğumdan dolayı benim gibi bir insanın herhalde durup dururken ahlak polis olamayacağımı biliyor olmaları gerektiğini söyledim onlara.

***

ilk tepkilerindeki kızgınlığın dozu azaldıktan sonra ‘pekiyi neden sormuştun o zaman’ diye sorduklarında   ‘Eğer estetik yaptırdıysanız o tedavide alloblast’ın da bulunup bulunmadığını öğrenmek istemiştim’ diye netleştirdim meseleyi

***

Şimdi sıkı durun ve eğer son zamanlarda sıkça estetikli kadın suratı öpen bir kişiyseniz, hemen bir yere oturun çünkü alloblast estetikte sünnet derisi tedavisine verilen admış.

***

sünnet derisi tedavisi ise şu: Yeni doğan sünnet derisinin mezonkimal bağ dokusundan, uygun donör kriterlerine sahip bebeklerin sağlıklı sünnet derilerinden elde edilen Fibroblastların; ileri teknolojiye sahip biyobankası ve doku mühendisliği merkezlerinde üretilerek kişinin ihtiyaç duyduğu bölgeye enjekte edilme işlemine Alloblast deniyormuş.

***

işin teknik açıklaması bu, ve bu bir çok kadının güzel olma uğruna kabullendiği bir sistem de olabilir ama benim için bu teknik açıklamanın özeti sadece şundan ibaret: O an öptüğünüz o surat aslında bir bebeğin pipisi olabilir.

***

şimdi yanlış anlaşılmasın ama ben şahsen bunu yapmasam da istediği takdirde penis öpmenin  herkesin özgür tercihi olduğunu  kabul ederim. Dediğim gibi bunu ben şahsen yapmıyorum ve bu bana da yapılamıyor artık çünkü bildiğiniz gibi penisim bir süredir kaybolmuş durumda ve hala daha bulunamadı.

***

yani ilke olarak penis öpülmesine karşı olmasam da güzel bir kadını yanağından olsa bile öperken  hiç arzu etmediğim halde sevmediğim ve sevmemin de gerekmediği hatta hayatta hiç tanımayacağım bir bebeğin pipisini öpüyor olmak  duygusu bunun nasıl söylesem bana oldukça itici geldi.

***

işlemin teknik açıklamasında kişinin ‘ihtiyaç duyduğu’ bölgeye enjekte edilme işlemine Alloblast denir.’ deniliyordu. hangi insan neden böyle bir ihtiyaç duyabilir bunu anlamak kolay değil. açıkçası ben de estetik işlem yaptıracak olsam suratımın bir yerlerinde bebek pipisi derisi taşıyor olma duygusundan açıkça söyleyeyim hiç hoşlanmazdım.

***

neyseki böyle bir tehdit benim açımdan olamaz artık çünkü güzelleşmek için başvurduğum bütün estetik cerrahlar bunun bilinen tekniklerle mümkün olmadığını benim güzelleşmemin sadece yeni bir surat nakli  ile belki mümkün olacağını söylediklerinden kazayla alloblast olmam ihtimali de neyse ki ortadan kalkmış durumda.

***

herkesten emin  olana kadar bundan böyle katılabileceğim ortamlarda bundan hiç hoşlanmam da, bunu sosyetik bir hastalık olarak görsem de, bütün arkadaşlara sadece hava öpücüğü vermekle yetineceğim  ve bunu yapamadığım durumlardada onlara sadece sarılmakla yetineceğim. böylelikle bebek pipisi öpmek riskimi minimuma indiririm büyük ihtimalle.