Tik-Tok’ta kameraya arkasını dönüp yatan ve arada bir gaz çıkaran kadını anlık 1.200 kişi izlemiş ve ona canlı yayın boyunca hediyeler atılmış.

çoğunluğun artık bu tür haberlere şaşırmadığına eminim. Çünkü Türkiye’de zevksizliğin, kültürsüzlüğün, tiksindiriciliğin, ahlaksızlığın sıradanlaşması süreci hepimizi etkiliyor olmalı.

çünkü bir insanın davranışlarında ne kadar dibe vurabileceğini artık tayin edemez olduk. neyi nerede kınamaya, tepki vermeye başlamamız gerektiğini artık galiba göremiyoruz. 

***

bu konular hakkında düşünmeye başladığımda daima yaptığım uyarıyı burada da tekrarlamalıyım. Sakın ha yanlış anlamayın, ben bu konularda o videoyu sosyal medyaya koyandan değil, yaptığı iş ne kadar zevksiz ve iğrenç olursa olsun beğeniler atan ve paralar gönderen kitleden tiksiniyorum. 

Vasatın hayattaki temsilcisi olması gereken şekilsiz taşralı kız tombul memesini biraz ucundan açtı diye veya iki taşralı çift ürkek ve bilgi ışığından yoksun gözlerle yorgan altından bakıyorlar ve belki biraz sonra sevişirler diye olsa gerek onlara para  yağdırabilen hasta ve artık kurtarılması büyük ihtimalle imkansızlaşmış bir kitle var bu ülkede. 

***

başka bir bağlamda ifade ettiğim gibi eşeklerin sayısı artınca semerciler zengin olur ve bu son durumda da semerci kendisini seyredenlere arkasını dönüp gaz çıkaran kız olmuş.

***

tamam, bunları seyredip paralar beğeniler yollayabilen zavallılara kızıyorum da olan biteni belki anlayabilir miyim diye dünyada ne olup bittiğine yine de bakmaya çalışıyorum.

***

Örneğin Stephanie Manto adlı bir kız var. o da bir kavanozun içine gaz çıkarıp kapağı kapıyor ve gaz dolu kavanozu satışa çıkarıyormuş. özetle kadın osuruğunu satıyor.

yurt dışındaki eşekler de o kavanozu satın almak için birbirleriyle yarışmış ve açık artırmaya gitmişler. Belki inanmayacaksınız ama, sonunda kadının gazı ile dolu kavanozu biri 50 bin dolar ödeyerek satın almış.

***

tabii insanın eşekliğinin boyutu bu şekilde inanılmaz hale gelebildiğinde osuruğunu, tükürüğünü, idrarını  ve dışkısını da satan çıkar ve onlar da yüksek fiyattan alıcı bulabilir. Nitekim bunlar oluyor.

Stephanie Manto da bakmış talep çok daha fazla, daha çok gaz dolu kavanoz hazırlamak  için kendini zorlamış ve gaz çıkarmak için fazla ıkındığından olsa gerek hastanelik olmuş. şu anda sıhhati  nasıl bilemiyorum ama mutlaka taburcu olmuş ve bunu hasretle bekleyenler için osurmaya da başlamıştır.

***

Sonra eskiden okuduğum bazı şeyleri de hatırladım. Kütüphanemdeki ‘Secret Lives of Great Authors’ kitabını tekrar karıştırdım ve James Joyce’un sevgilisi Nora Barnacle ile mazoşist bir ilişki içinde olduğunu ve onun tarafından kırbaçlanmaktan ve kadının çıkardığı gazı koklamaktan ayrıca pislenmiş külodunu koklamaktan zevk aldığını kadına yazmış olduğu mektuplardan biliyoruz.

bunu hatırlayınca acaba bizde olan bitenin de bu tür mazoşist bir eğilim ile ilgisi olabilir mi diye düşündüm sonra.

bu arada Pornhub sitesinde yıl içinde Türkiye’deki kullanıcıların en çok aradığı kelimenin anal olduğu haberi de geldi. Her şey birbirini tamamlıyordu ama bunun bilimsel açıklamasını yapabilmek beni aşan bir şey. Bunun için bu hasta toplumun toplumsal bilinçaltını çözümleyebilecek büyük ihtimalle jung ekolünden bir uzman gerekebilir…