Sharon Stone 2021 yılında yayınlanan anı kitabında isimlerini vermeden birlikte olduğu bazı erkekleri anlatmıştı. özellikle bir filmin çekim setinde olanlar o günlerde ilgi çekmişti.

***

Kısa süre önce Louis Theroux’un podcastine konuşan Sharon Stone konuya açıklık getirdi ve o filmin yapımcısının Robert Evans, aktörün Alec Baldwin’in kardeşi Billy ve filmin de 1993 yapımı Sliver olduğunu açıkladı.

***

Sharon yapımcı Evans’ın kendisini ofisine çağırdığını ve dört oyuncu kardeşten biri olan ve daha çok Billy olarak bilinen başrol oyuncusu William Baldwin ile set dışında yatmasını istediğini söyledi.

***

‘Yapımcı Evans  beni ofisine çağırdı. Gerçekten alçak, 70’ler, 80’ler tipinde kanepeleri vardı, bu yüzden sette olmam gerekirken neredeyse yerde oturuyordum. Evans güneş gözlükleriyle ofise girdi ve bana Ava Gardner’la yattığını ve benim de Billy Baldwin’le yatmam gerektiğini, çünkü yatarsam Billy Baldwin’in performansının artacağını anlattı. Ve eğer Billy ile yatabilirsem o zaman ekranda kimyamız tutacaktı ve bu da filmi kurtaracaktı’ diye anlattı Stone yaşadıklarını. 

***

Stone sonra verdiği söyleşide ‘Temel İç Güdü’ filmindeki başrol arkadaşı Michael Douglas ile ilgili de konuştu. Douglas’ın oynayacağı rolü Baldwin’e vermelerinin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Stone “Michael Douglas’la set dışında yatmama gerek yoktu. Michael işe gelip bu hedeflere nasıl ulaşacağını biliyor, repliği yapıyor, prova yapıyor ve ortaya çıkıyordu” dedi.

***

Stone’un bu son dedikleri, dişi hemen her canlıyla yatmaya çalıştığı bilinen Michael Douglas hakkında bende hayli bir hayal  kırıklığı yarattı ama şu an esas konu bu değil. Esas konsantre olmamız gereken Ertuğrul Özkök.

***

bütün bunları daha önce kendisi yazdığı için biliyorum. Sharon Stone ile ilk karşılaştığında yanından teğet geçmesine  izin veren Özkök bu kaçırdığı fırsatın öcünü daha sonra aldı. otel odasında Stone ile yüz yüze görüşme yaptı.

***

Michael Douglas gibi tanıştığı, görüştüğü her kadınla onun da illa yatmak istediğini katiyen ima etmek istemem ama Stone ile odasında başa başa görüştüklerinde bunun olduğunu bugüne kadar ben de düşünmüştüm halkın geri kalan bölümü gibi. Tabii ki Özkök de söylentileri yalanlamak  için bir girişimde bulunmadı.

***

O kadınla yatmak isteyebilir de kadının bunu isteyeceğini nereden biliyorsun diye sorarsanız, bunu kadına sorma şansım olmadı maalesef. Yaşananlar hakkında kayda geçmiş bir belge yok, ama odasına gelen bir adamla yatma niyeti yoksa bir kadın neden onun yanında bornozlu olarak otursun değil mi? Haydi bakalım buna makul  bir cevap verin kolaysa. Üstelik fotoğrafta Özkök’ün vücut diline bakar mısınız, kendisi o an tecavüzcü Coşkun gibi havaya girmiş zaten, haddinden fazla yüksek olan testosteronu vücudundan fışkırıyor gibi bir surat ifadesi var.

***

Sharon Stone ile yattığını sandığımızdan milletçe onunla gurur duyuyorduk. Ama Stone ne anı kitabında ne de son yaptığı konuşmada ondan tek kelime dahi bahsetmiyor. 

Demek ki milletimiz bu konuda da, diğer her konuda olduğu gibi, kandırılmış bugüne kadar. 

Yazıklar olsun Ertuğrul Özkök, yanına bornozuyla gelip oturmuş kadına yaptığın ayıbı düşünmüyorsan, hayal kırıklığına uğrattığın milletimizden utanmalısın.