Bugüne kadar sevmediğim bir komplo teorisi ile karşılaşmadım. İnanılmayacak derecede sıkıcı olan ve arada benim bile nasıl tahammül ettiğime şaşırdığım hayatıma renk katarlar.

***

Bu nedenle Ay’a ilk gidenin ABD olup astronotlarını orada yürütmediğine, o görüntülerin dünyayı kandırmak için Nevada çölünde çekildiğine, Başkan Kennedy’nin açıklanan kişi tarafından değil CIA-FBI ve mafya işbirliği içinde öldürüldüğüne, Kemal Kılıçdaroğlu’nun dış güçler tarafından özel yetiştirilip AKP’yi devamlı iktidarda tutmak için CHP’nin başına konduğuna, şimdi de görevli olarak Özgür Özel’in bu işi devraldığına, Ertuğrul Özkök’ün Tapınak Şövalyeleri örgütünün üst düzey yöneticisi olduğuna ve kod adının da ‘ahtapot’ olduğuna inanırım.

***

Dolayısıyla durumum bu şekilde olduğundan son salgın sürecindeki aşı kampanyalarında Türk insanının beynine aynı zamanda çip yerleştirildiği komplo teorisine de uzun süre direnmem tabii ki mümkün değildi.

X’in sahibi ve nöroteknoloji şirketi Neuralink’in kurucusu Elon Musk’ın açıklamasından sonra artık Türk insanının beynine de çip yerleştirilmiş olduğunu ben de doğru kabul diyorum. 

***

ABD’li nöroteknoloji şirketi Neuralink’in kurucusu Elon Musk ilk kez bir insana beyin çipi yerleştirildiğini nihayet resmen açıkladı. 

Musk X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilk kez bir insana Neuralink tarafından implant yapıldığını aktardı. İyileşme sürecinin iyi gittiğini belirten Musk ilk sonuçların “umut verici” olduğunu ifade etti. Şirket bu çiplerle felç ve körlük gibi nörolojik rahatsızlıkları tedavi etmeyi amaçlıyormuş.

***

Oralarda körlük ve felçle mücadele için takmış olabilirler ama burada o çiplerin Türk insanın beynini kontrol etmek için takıldığından neredeyse eminim.

***

Benimki sadece tahmin değil. çünkü insanların son yıllarda seçimlerdeki oy davranışlarına bakarsanız mutlaka beyinlerin kontrol altında tutuluyor olması  gerektiğini zaten düşünürsünüz.

***

AKP’nin ve özellikle Erdoğan’ın ne yaparsa yapsın daima haklı bulunmasının ve Erdoğan’ın yanlış yapması imkanı olmayan bir lider olarak görülebilmesinin, Türkiye’nin bunca yıldır yediği darbelerden sonra ve gelinen bugünkü duruma rağmen AKP’nin hala en güçlü parti olabilmesinin bence çipli beyinler dışında açıklaması yok.

***

şimdi gelelim komplo teorimizin altın vuruşuna. 

Biliyorsunuz bu Elon Musk Türkiye’ye de geldi ve Erdoğan ile  görüştü. Biz komplo teorilerine inananlar büyük ailesi olarak o gizli görüşmede sadece açıklananların  değil Türk insanın beyninin ele geçirilmesi operasyonun da konuşulduğunu biliyor ve buna inanıyoruz. Yani Erdoğan yaptığı beyin operasyonları ile hem CHP’nin Erdoğan’a sürekli militan desteğini sağladı hem de seçmenlerin bunun dışında bir şey yapabilmek için düşünmelerini de engelledi.

***

son seçimde AKP Kemal Kılıçdaroğlu’nu Kandil dağında PKK’lılar ve Murat Karayılan ile birlikte gösteren yapay zeka tarafından üretilmiş sahte bir video da yayınladı. Hatta Karayılan CHP’nin  seçim marşını coşkuyla söylerken bile görüldü. Bizzat Erdoğan çipli beyinlere güvenerek bu videonun montaj olabileceğini ima etti. Seçmenimiz buna rağmen bütün bilinen mantık kurallarını ihlal ederek bunun bile doğru olabileceğine inandı. Beyinlere çip yerleştirildiği konusunda sadece tek bir delile ihtiyaç varsa işte budur güçlü delil.

***

Yapılan bütün sosyolojik çalışmalar bu seçmen kitlesinin doğup büyüdüğü ilçe ve kasaba dışında başka hiçbir yeri tanımadığını, yurt dışına çıkmayı bırakınız o ilçenin ve kasabanın bile dışını bilmediğini gösteriyor. Üsküdar’da bile hayatında denizi hiç görmeden yaşayan insanlar bu yüzden olabiliyor. Bu kitlenin artık yerlerde sürünen kendi hayat kalitesini hiç sorgulamadan her şeye rağmen mutlu olabilmesini de yine beyinlerdeki  o çip sağlıyor olmalı. 

***

Çipli beyinler hayatlarında hiç dışına çıkmadıkları o ilçelerinde yine AKP adayına oy vermeye hazırlanıyor. İzmir ve Bodrum’un hayat tarzını korumak için her şeye rağmen yine CHP’ye oy vereceği sanılıyor ya. Dünya denince kendi ilçelerinin dünyasını anlayan  bu insanların hayat kalitesinin ve hayat tarzı seçimlerinin önemli olabileceğine inanacakları nasıl düşünülebiliyor bunu anlamak zor. O çip sayesinde bunu hayal bile edebilmeleri imkansız.

***

Yine bu çip sayesinde ortada hiçbir elle tutulur başarısı olmadığı halde ülkenin neredeyse yarıdan fazlası MHP’li olmuş durumda. Dolayısıyla yaklaşan seçimde bir tek Ankara’da Mansur Yavaş ile başarı sağlanacak o da CHP’li olduğundan değil en iyi MHP’li kişi o olabildiğinden seçilecek.. İzmir ve İstanbul dahil diğer her yerde seçim tehlikede çünkü çipli beyinler maalesef yine ‘düşünmeye’ başlamış durumda.