Araştırmacı mizah yazarınız, Oray Eğin'in kendisine gönderdiği bir yazıdan çok etkilenmiş, penis değiştirme ameliyatı olacak olsa neden XL penis tercih edeceğini anlatıyor.

Bana hala daha meçhul olan nedenlerle Brooklyn’de yaşamayı sürdüren Oray Egin, bu sitede ilk yazım olan ‘penisim kayboldu. Hükümsüzdür’ yazımın başlığından dolayı benim için kötü hissettiğinden olacak bana ’yapay penis’ takılması cerrahisindeki yeni gelişmeleri anlatan bir yazı göndermiş. Kendisinde nadir görülen bu düşünceli jestinden dolayı teşekkür ederim.

Texasmonthly.com  sitesinde yayınlanan bu yazıyı okumaya bunun aslında ’yapay penis takılması cerrahisi’ dalında yazılmış bir ’Suç ve Ceza’ uzunluğudaki bir destan olabileceğini tahmin edemeden başladım.

uzunluğundan bakıp yarıda da kesemedim mesele ilginç insanın ilgisini tutabiliyor..

***

yazıda aslında ana konu olarak penis ameliyatlarının Thomas Edison’u olduğu söylenen bir kişinin buluşlarından bahsediliyor.

Bu kişinin Thomas Edison kadar dahi olduğuna emin olmakla birlikte ben ilk önce yazıda yer alan bazı saptamalar hakkında yorumlar yaparak başlayacağım işe.

***

yazı için konuşulan doktorlar sigara içmenin iktidarsızlığa yol açtığını söylemişler.

eğer bu doğruysa bunu söyleyen doktorları benim gibi aslında hiç sigara içmemiş bir insanın durumu neden böyleydi bunu açıklamaya davet ediyorum.

gerçi şu anda bilimsel açıdan test etmek için gereken organ artık bende yok ama olduğu zamanlarda eskiden olan acı olayları bilimsel soğuklukla doğru biçimde anlatacağıma emin olabilirler

***

bu yeni cerrahi müdahaleyi yapan doktor bulduğu yapay işleme Penuma adını vermiş ve slogan olarak da ‘yeni penis adamı’nı uygun görmüş. bu bana da uyduğundan bu sloganı başlığım olarak kullandım bugün. Umarım İsmet Berkan bilimsel bir konuyla bu kadar laubali oynamama kızmaz.

***

bana uyduğundan dedim ama yapay penis takılması operasyonunun detaylarını okuduğumda bunun bana gerçekten uyup uymayacağı hakkında bazı kuşkularım oluştu.

çünkü bu bana çok hoş bir işlem gibi gelmedi. anladığım kadarıyla bu işlemde  içini boşalttıkları  ve sadece  derisini bıraktıkları  bölgeye yeni bir penuma dedikleri penise benzeyen yapay cisim takıyorlar ve deriyi de ona uydurup tekrar dikiyorlar. yani bu sizin artık yeni penisiniz oluyor.

sizi bilmem ama ben bu operasyonlarla yerleştirilmiş cisimle bırakın seks yapmayı çiş etmekten bile korkarım.

***

ameliyatı yapan doktor hastalarına 6 ile 8 hafta arası seksten uzak durulmasını söylemiş.

ancak kendisine yapay penis taktıracak kadar bu işe yakmış bir ortalama  erkeğin  bu tavsiyeyi tutacağından gerçek şüphelerim var.

***

bir de bazı bilim insanların bile bazen çok lüzumsuz konuştuklarına sonunda emin oldum. işlemi yapan doktor ameliyattan önce hastaya ne boyda penis isterseniz diye sorduğunda kmsenin orta boy istemediğini herkesin L (large) ya da XL(extra large) tercih etiğini söylemiş.

Ne olması bekleniyordu ki allah aşkına, ameliyat için bu kadar acı çekecek ve sonrasında da büyük ihtimalle acıları sürecek bir insan neden S (small) veya M (ortalama) boyu tercih etsin ki, bu alemde bu kadar aptal olabilecek bir adam var mıdır bunu bilemiyorum. erkekler söz konusu olduğunda bile düzeyin bu kadar aşağıya çekilebileceğine inanmak zor.

Ben eğer ameliyat için 17 bin doları gözden çıkarırsam tabii ki XL tercih ederdim, bilmem anlatabiliyor muyum?

***

bu ameliyatı zor göze alırdım dedim ya şu aşamada bundan çoktan pişmanım. çünkü o yazıda ayrıca başka kültürlerde penis büyütmek için  yapılan diğer işlemleri öğrenince gözüm açıkçası biraz korktu.

örneğin Kama Sutra’da büyütmek için bir zehir şırınga ediliyormuş penise.

16. yüzyıl Brezilya’sında ise büyütmek için yılan tarafından ısırtılıyormuş penis.

Polynesian erkekleri penisi büyütmek için ağırlıklar takıyorlarmış.

penisim olsaydı ben başta yılan ısırmak  olmak üzere bu yöntemlerin hiç bir tanesini tercih etmez ve gider güzel güzel XL boyut için ameliyatımı olur, bitirirdim işi.

***

sonuç olarak iyi ki penisim artık yok da, bu işlere girmeme gerek kalmadan bu işten tamamen yırtmış durumdayım.