Balıkesir'de Murat Özer isimli şahıs bir süre önce evi terk eden eşi Nezihe Nurçin Özerle barışmaya kayınpederinin evine gitti. Çıkan tartışmada baldızı ve kayınvalidesini öldüren Özer eşi ve kayınpederini de yaraladı.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Kızılkeçeli Mahallesi’nde meydana gelen olayda Murat Özer eşinin ailesine katliam yaşattı. Geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terk eden eşiyle barışmak üzere kayınpederinin evine gidip baldızını ve kayınvalidesini öldürüp kayınpederiyle eşini yaralayan Özer saldırıyı cinnet geçirdiği için yaptığını söyledi.

Olay saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Murat Özer ve eşi Nezihe Nurçin Özer olay yaşanmadan bir süre önce kavga etmiş, Nezihe Özer de evi terk ederek babasının evine gitmişti. Murat Özer dün barışmak amacıyla kayınpederi Ali Rıza Kaya’nın evine gitmeye karar verdi.

Gittiği gibi kavga etmeye başladı. Kavga büyüdü, Nezihe Özer evine dönmek istemedi ve ailesi de bu kararı destekledi. Tartışma daha da hararetlendi. Bunun üzerine Murat Özer mutfağa gitti ve eline geçirdiği bıçakla evde herkese saldırmaya başladı. Saldırı sonucunda eş Nezihe Nurçin Özer, baldız Gülçin Kaya, kayınvalide Sevim Kaya ve kayınpeder Ali Rıza Kaya vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içinde kaldı.

Kaya ailesinin evinden gelen çığlıklar üstüne 11 Acil Çağrı Merkezine başvuran komşuların çağrısından sonra adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolleri sonrasında Gülçin Kaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan üç kişi de ambulansla Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan kayınvalide Sevim Kaya müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elinde kesikler oluşan Ali Rıza Kaya ile hayati tehlikesi bulunan kızı Nezihe Nurçin Özer’in tedavisine devam ediliyor.

Gözaltına alındı

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Murat Özer’in ilk ifadesinde saldırıyı cinnet geçirdiği için yaptığını söylediği öğrenildi.

Kaya ailesinin komşusu Hikmet Sevim ise evden yardım çığlıkları duyduğunu söyledi ve “Ben ailenin komşusuyum, çığlıkları duyduk koştuk. Ama müdahale edemedik” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eski eş dehşet saçtı: Önce eski karısını, sonra kendisini öldürdü