Eski eş dehşet saçtı: Önce eski karısını, sonra kendisini öldürdü

Başkent önceki akşam bir kadın cinayetine daha tanıklık etti. Ankara'da Volkan K., tartıştığı eski eşi Ezgi G.'yi tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Gündem 30 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Hemen her gün bir kadın en yakınındakiler tarafından hayattan kopartılıyor. Geçen yıl Türkiye’de 334 kadın öldürüldü. Bu yılın ocak ayında 31, şubatta 11, martta 23, nisanda ise 21 kadın öldürüldü. Bir o kadarı da şüpheli şekilde öldü. Kadın örgütleri tabloyu bu denli vahim hale getiren sebeplerden birinin de Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesi olduğunu söylüyor. Sözleşmeden çekildiğimiz Mart 2021’den bu yana 603 kadının öldürülmesi ise buna dayanak olarak gösteriliyor.

İstanbul'da korkunç olay: Önce eşi ve oğlunu öldürdü, sonra intihar ettiİstanbul’da korkunç olay: Önce eşi ve oğlunu öldürdü, sonra intihar etti

Dün kadın cinayetlerine bir vahşi olay daha eklendi. Başkent’te meydana gelen olayda bir kişi ayrıldığı karısına kurşun yağdırdı.

Olay, önceki akşam saatlerinde Ankara’nın Keçiören ilçesinde meydana geldi. Volkan K., geçen yıl boşandığı Ezgi G. ile sokakta karşılaştı. Volkan K., bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Ezgi G.’yi yanındaki tabancayı çıkararak başından vurdu.

Volkan K., daha sonra aynı silahı başına dayayarak ateşledi. Volkan K. ve Ezgi G., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Müdür yardımcısı kadın evinde ölü bulundu: Polis şüpheli ölümü soruşturuyorMüdür yardımcısı kadın evinde ölü bulundu: Polis şüpheli ölümü soruşturuyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.