Tekirdağ'da eşi Duygu Şirin'le kavga eden Şenol Şirin hemen silahına sarıldı. Beş yaşındaki oğlunu ve eşini kurşunlayarak öldüren adam sonra da intihar etti.

Şenol Şirin ile Duygu Şirin Tekirdağ’da yaşıyordu. Çiftin beş yaşında Ali Emre adında bir de çocukları vardı. Ancak dün gece yarısı 100’üncü Yıl Mahallesi Cevat Kurtuluş Sokaktaki Gür Apartmanı’ndaki dairede aile katliamı yaşandı. İddiaya göre 41 yaşındaki Şenol Şirin ile 35 yaşındaki Duygu Şirin kavga etmeye başladı. Bu sırada Şenol Şirin hem eşini hem de oğlunu tabancayla öldürdü.

Silah seslerini komşular da duydu ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdiler. Sağlık görevlileriyle birlikte adrese gelen polis ekipleri kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzara ile karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kanlar içerisinde bulunan anne, baba ve çocuğun hayatını kaybettiğı belirlendi. Polis evde kapsamlı inceme yaparken üç kişinin cansız bedeni Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yine bir kadın boşanma aşamasında eşi tarafından öldürüldü