Yine bir kadın boşanma aşamasında eşi tarafından öldürüldü

Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Gündem 6 Mayıs 2024
Öldürülen Saadet Ç.

Türkiye’de hemen her gün bir ya da daha çok kadın erkekler tarafından öldürülüyor. Cinayetlerin bahaneleri, zamanlamaları ise neredeyse değişmiyor. Çok yüksek oranda da en yakınlarınca öldürülüyorlar.

Dün gece de Samsun’un İlkadım ilçesinde 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak’taki bir apartmanda 48 yaşındaki Adem Ç. ile boşanma aşamasında olduğu 43 yaşındaki eşi Saadet Ç. henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Boşanmak isteyen kadının kapısına dayanıp evi kurşun yağmuruna tuttuBoşanmak isteyen kadının kapısına dayanıp evi kurşun yağmuruna tuttu

Tartışma büyüdü ve Adem Ç. silahla ateş ederek Saadet Ç.’yi göğsünden vurdu. Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Saadet Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavemet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç’nin ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.

Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdı: Boşanma aşamasındaki eşini öldürdüOğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdı: Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.