Boşanmak isteyen kadının kapısına dayanıp evi kurşun yağmuruna tuttu

Bursa’da boşanma aşamasında olan eşi ve kızının kaldığı eve geldi, üst üste bastığı zile rağmen kapıya kimse çıkmayınca evi kurşun yağmuruna tuttu.

Gündem 28 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Kurşun yağmuruna tutulan ev

Kadın cinayetleri Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. Kadın örgütlerine göre hemen her günkü şiddet olaylarının önüne geçmek için gerekli adımlar da atılmıyor. Aksine kadın örgütleri kadınları koruyan yasa ve sözleşmelerin tartışmaya açılmasının şiddeti perçinlediğini söylüyor. Bursa’da yaşanan olayda bir kadın ölümün kıyısından döndü.

Evde ölü bulunan kadının katili amcası çıktıEvde ölü bulunan kadının katili amcası çıktı

Hüseyin A. boşanma aşamasında olan eşi Ayşe A.’nın Hamzabey Mahallesi’nde kaldığını öğrendi. Otomobili ile evin önüne giden Hüseyin A. önce zile bastı. Zil sesine kimse çıkmayınca da sinirlenip evi kurşunladı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Servisi’ne haber verdi.

Olay yerine kısa süre içinde polis ve sağlık ekibi geldi. Hüseyin A. otomobiline binerek olay yerinden kaçarken Ayşe A. ve kızının evde olduğu ve cama çıkmadıkları öğrenilirdi.

Polis olayla incelemelerini sürdürüyor.

Kadın kocasına 'Şişmansın' dedi, mahkeme bunu boşanma sebebi saydıKadın kocasına ‘Şişmansın’ dedi, mahkeme bunu boşanma sebebi saydı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.