Adana'da anne Şenay Gerçek ve kızları, bir yakınlarının kabrini ziyaret ederken, oğlunu intihara sürükledikleri iddiasıyla dünürleri tarafından silahla vurularak öldürüldü. Ziyaret edilen kabrin intihar eden eski eşe ait olduğu ortaya çıktı.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde, bir mezarlıkta anne ve iki kızı korkunç bir saldırıya uğradı. Şenay Gerçek (45) ve kızları Gaye (25) ile Güldane (21), bir süre önce intihar eden Güldane’nin eşi Muzaffer E.’nin kabrini ziyarete gitmişlerdi. Ancak bu ziyaret trajediyle sonuçlandı.

İddialara göre Muzaffer E.’nin babası Ş.E. mezarlıkta anne ve iki kızını takip etti. Onlara yaklaşan Ş.E. tabancasını çıkararak Şenay ve kızlarına kurşun yağdırdı. Üç kadını öldürdükten sonra motosikletle olay yerinden kaçan saldırgan her yerde aranıyor.

Bu korkunç saldırının arkasındaki gerekçe ise daha da sarsıcı. İddialara göre Ş.E., oğlunun intiharından Gelçek ailesini sorumlu tutuyordu.

‘Eşiyle barışmak istedi, reddedilince kendini astı’

İddiaya göre olayın temeli Muzaffer E.’nin eşi Güldane ile yaşadığı sorunlara dayanıyor. Muzaffer eşiyle barışmak için kayınvalidesi Şenay’a başvurdu, ancak olumsuz cevap aldı. Bu durum Muzaffer E.’yi derinden etkiledi ve genç adam Sarıçam’ın Menekşe Mahallesi’nde bir ağaca kendini asarak hayatına son verdi.

Oğlunun ölümü sonrası Ş.E.’nin bu olaydan gelini ve ailesini sorumlu tuttu ve intikam almak için harekete geçtiği iddia ediliyor. Polis, Ş.E.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kan davaları nasıl bitti, kadın cinayetleri neden bitmiyor?

Adalet Bakanı da UYAP’ın yalancısı: Kadın cinayetleri azalmış