Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı. 'Moci' tarafından tehdit edilen Seçil Erzan'ın yüzündeki şişlikler dikkat çekti. Erzan'ın 'Moci' diye hitap ettiği kişi ise üniversiteden arkadaşının eşi İranlı Mojtab

Futbol dünyasının ünlü isimlerini yüksek gelir vadeden hayali fon yaratarak dolandıran eski bankacı Seçil Erzan gündemden düşmüyor.

Son olarak Seçil Erzan’ın boş bir araziye götürülerek tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı.

Kanal D Haber’in ulaştığı görüntülerde Erzan’ın ‘Moci’ adında biri tarafından tehdit edildiği görülüyor.

Erzan videoda, “Süleyman amca sana vermiş olduğumuz Moci’nin ve Nazlı’nın senedinde her ikisinde bir çıkarı yok. Senden rica ediyorum onların senetlerine hiçbir şey yapma. Bir kuruş para almadığımı da söyle, Moci bir kuruş para almadı” diyor.

Kim bu Moci?

Seçil Erzan Moci diye bahsettiği kişiden de para almıştı. Erzan’ın boş bir araziye götürüp tehdit eden Moci, Erzan’ın üniversiteden arkadaşının eşiydi. Mojtaba Hakani İstanbul’da yaşayan bir İranlıydı. Erzan, Süleyman Aslan’a para almaya gittiğinde yanında Moci de vardı. Para alındıktan sonra senetleri o imzalamış, Moci’nin tehdidi de bunun üzerine çekilmişti.

Erzan ifadesinde süreci şöyle anlatacaktı:

“Moci diye bahsettiğim kişi Mojtaba Hakani üniversiteden arkadaşımın eşidir. Kendisine bu zamana kadar aldığım paranın çok daha üzerinde ödeme yaptım. Hatta Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile birlikte gidip 10.000.000 TL para aldım. 14.000.000 TL para olacak şekilde geri ödedim. Süleyman Aslan’ın Florya’da bir ofisi bulunmaktadır. Süleyman Aslan bu 10.000.000 Tl parayı Denizbank’taki odamda bana yanında Moci de bulunduğu sırada teslim etti. Karşılığında da 14.000.000 TL’lik Moci ile birlikte senet imzaladım ancak 14.000.000 TL’yi Süleyman Aslan’a elden ödedim. Ayrıca Süleyman Aslan bana 1.350.000 USD daha para vermişti. Sonrasında ben 2.650.000 USD şeklinde çok daha fazla bir parayı Süleyman Aslan’a ödedim. Bu zamana kadar Süleyman Aslan’a çok fazla faiz ödedim.”

Fatih Terim, futbolcularla Denizbank’a gidip, Genel Müdür Hakan Ateş’ten paralarının geri ödenmesini istemiş

Bir kurban portresi: ABD’den MBA sahibi ama çizgili deftere yazılmış belgeyle Seçil Erzan’a 237 bin dolar verdi